Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinin perde arkası ortaya çıktı! Günlerdir beklenen gemiler Türkiye'ye gelecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in dünkü telefon görüşmesinde konuşulan konular ortaya çıktı. AK Partili kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Azak Denizi'nde bekletilen 30 yağ gemisi Türkiye'ye gelecek. Böylece son günlerde yaşanan tedarik endişesi de çözülmüş olacak.

Rusya- Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte Azak Denizi'nde bekletilen yağ gemileri Türkiye'deki endişeleri artırdı. Vatandaşlar yağ krizi yaşayacağı korkusuyla marketlere akın etti. Bu çerçevede dün telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gündeminde bölgede bekletilen yağ ve buğday gemileri vardı.

30 GEMİ İÇİN TALİMAT VERECEK

AK Partili kaynaklardan edilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ticarette dolar, euro, ruble ve yuan kullanabiliriz" dediği aktarılırken Putin'in Azak Denizi'nde bekletilen ayçiçek yağı ve buğday yüklü 30 gemi için talimat vereceğini ifade edildi.

UKRAYNA SAVAŞI ELE ALINMIŞTI

Öte yandan Erdoğan ve Putin arasında yapılan dünkü telefon görüşmesinin ardından İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ele alındı, Türkiye-Rusya ilişkileri değerlendirildi" denildi.

"BARIŞIN YOLUNU AÇALIM"

Erdoğan, görüşmede, Ukrayna sorununun bir an evvel barışçı yöntemlerle çözümü konusunda her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti. Acil bir genel ateşkesin bölgedeki insani endişeleri gidermenin yanında, siyasi çözüm arayışlarına da fırsat vereceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hep birlikte barışın yolunu açalım" çağrısını yineledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ayçiçek Yağı Ukrayna Rusya Politika Ekonomi Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (11)

Zırtapoz:

Başımızda Reis varken memleketimiz hiç bir zaman diz çökmez.

1
5
yanıtYanıtla
Alioz:

Ufacık yağ 50 lira olmuş tedarik etseniz ne olur etmeseniz ne olur..

4
1
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Ben olsam utanırım kendin gıda ürünü üretme Dünya can derdinde bizimkiler mal derdinde alma yağ ben istemiyorum zeytin yagı kullan onudamı Rusyadan alıyoruz

3
1
yanıtYanıtla
Murat Arslan:

Kendi kendine yetenilen bir ülkeden geldiğimiz nokta bu

1
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Yağ krizi çıkacak diye leş kargaları gibi marketlere akın eden cahil ve sözde müslüman insanlarla dolu bu ülkeden bir cacık olmaz. Komşusu açken tok yatan bizden degildir diyen Peygamberin ümmetine bakın. Yazıklar olsun

2
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Yağ sorunu yok diyorsunuz, şimdide yağ krizi çözüldü diyorsunuz.demekki ortada bir kriz varmış

1
0
yanıtYanıtla
Musti40 :

hayırlısı

1
0
yanıtYanıtla
yiğit:

Yapılan zamlar? Fahiş uçuşan fiyatların hesabını zincirli marketlere sormak?

0
0
yanıtYanıtla
murat bilir:

Sal şu yağları

0
0
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Bu işin sonu gelmez. Bugün yağ, yarın un diye karşımıza çıkarlar. Bunların altında yatan neden manipilasyon

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title