Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde poz verdiği reyonda fiyatlar neredeyse 3'e katlandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2021 yılının ekim ayında Tarım Kredi marketine gidip alışveriş yapmış ve "Fiyatlar gayet uygun" demişti. Son aylarda art arda gelen zamlardan sonra Erdoğan'ın önünde poz verdiği Tarım Kredi marketindeki reyonda fiyatlar neredeyse 3'e katlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Ekim 2021 günü İstanbul Kısıklı'daki evinin yakınında yer alan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yapmış; "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler, kalite, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde poz verdiği reyonda fiyatlar neredeyse 3'e katlandı

ZAMLARLA BİRLİKTE FİYATLAR UÇTU

Ancak son aylarda art arda gelen zamlar, hayat pahalılığı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) geçtiğimiz hafta içinde açıkladığı yıllık enflasyonun yüzde 79,60 ile son 20 yılın rekorunu kırması sonrası marketlerdeki fiyatlar da uçuşa geçti.

ÖNÜNDE POZ VERDİĞİ ÜRÜNLER 3 KAT ZAMLANDI

Sözcü'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl market alışverişi sırasında, bisküvi, gofret ve kraker ürünlerinin yer aldığı reyonun önünde çekilen bir fotoğrafından yola çıkarak söz konusu ürünlerdeki son 10 aydaki fiyat hareketliliğini mercek altına alındı. Buna göre reyondaki ürünlerin fiyatlarının 10 ayda 3 kat arttığı belirlendi.

İşte Erdoğan'ın poz verdiği reyondaki ürünlerin fiyat değişimi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde poz verdiği reyonda fiyatlar neredeyse 3'e katlandı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (8)

Ferit Ferit:

En düşük ürüne gelen zam %80 Asgari ücrete gelen zam %30 Söyleyeceklerim bu kadar

127
10
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

türkiyenin heryerinde yüzde 300 enflasyon heryerde tabi sarayın enflasyonu türkiyeden ayrı ona bişey diyemem

100
7
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

Yaparsa Akp yapar hedef 2023 :)

80
10
yanıtYanıtla
Serdar Sekman:

Gerçek Enflasyon yüzde 150 yaparsa Ak parti yapar Ekonomi şahlandı gidiyoruz bilinmezlere Bekleyin Bahar geliçek Çiçekler açaçak ama Hangi Bahar ?

52
4
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

La onu beşi bırakın da Tarım kredi de insan kalmamış , herkesi dışarı almışlar sadece korumalar ve mağaza müdürü var ...

47
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

tüik yıllık enflasyonu yüzde 70......80 falan açıklamıştı açıklanan sahte,düşük enflasyon rakamlarıyla işçi ve emekliye düşük zam yapılarak hakkı yenildi,emeği çalındı ben hakkımı helal etmiyorum çünki ben kimseye yalakalık yapıp üç beş maaş almıyorum

47
3
yanıtYanıtla
Ahmet Kocaturk:

şımdıde haberım yokmuş gıbı resım çek pampa....

48
2
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Durmak yok yola devam duvara toslayıncaya kadar !!! derken sabah oldu erken ..

24
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title