Haberler

CMC Çağrı Merkezi'nden 600 Kişiye İstihdam

Güncelleme:

CMC Çağrı Merkezi 600 kişiye daha istihdam sağlayarak çalışan sayısını 3700'e çıkaracak.

Türkiye'nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC, bu yıl 600 kişiyi daha istihdam ederek çalışan sayısını 3700'e çıkarmayı hedefliyor. Her yıl %30'un üzerinde büyüyen CMC, yatırımlarını hızla sürdürüyor. Temmuz ayında İstanbul Kağıthane'de 700 seat kapasiteli ek bir operasyon merkezini hizmete sunacak olan CMC, buna eş zamanlı olarak Malatya'daki operasyon merkezinde de kapasitesini 500 seat artıracak. CMC ayrıca yılın ikinci yarısında Anadolu'da farklı bir ilde daha açacağı 500 seat kapasiteli yeni bir operasyon merkezi için de çalışmalarına devam ediyor. CMC, 2012 yılında yeni lokasyon açılışı ve kapasite artırımları için 15 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapmayı planlıyor.

Her yıl %30'un üzerinde büyüme gösteren CMC, bu yıl 600 yeni personel istihdam ederek, çalışan sayısını 3700'e çıkarmayı hedefliyor. Dördü İstanbul'da, biri Malatya'da olmak üzere beş ayrı lokasyonda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren CMC, yatırımlarına hızla devam ediyor. CMC Genel Müdürü Metin Tarakçı Temmuz ayında İstanbul Kağıthane'de 700 seat kapasiteli ek bir operasyon merkezini hizmete sunacaklarını, buna eş zamanlı olarak Malatya'daki operasyon merkezinin de kapasitesini 500 seat artıracaklarını söyledi. Ayrıca, yılın ikinci yarısında Anadolu'da farklı bir ilde daha açacakları 500 seat kapasiteli yeni operasyon merkezi için de çalışmalarına devam ettiklerini ekledi.

Engelli personel istihdam edilmesi konusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle İSÖM (İstanbul Özürlüler Merkezi) tarafından ödüllendirilen CMC bu konuya büyük önem veriyor. 85 engelli personelin çalıştığı CMC'de büyüme ile birlikte engelli personel alımına da devam edilecek.

Tele-Satış, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetim Hizmetleri, Teknik Destek Hizmetleri ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere beş ana başlıkta hizmet veren CMC, her biri ülkemiz iş dünyasında önemli çalışmalar yürüten, geniş müşteri kitleleri bulunan 70'den fazla iş ortağına hizmet sunuyor. CMC Genel Müdürü Metin Tarakçı 2012 yılında yeni lokasyon açılışı ve kapasite artırımları için 15 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapmayı planladıklarını söyleyerek 2011 yılındaki çalışmalarıyla ilgili ise şu bilgileri verdi: "2011 yılında dış arama projelerimiz kapsamında 42 milyon kişiyi aradık. Türkiye'nin en büyük tele-satış ekibine sahibiz ve 1.500 kişinin üzerindeki outbound ekibimizle satıştan tahsilat yönetimine kadar 200'ün üzerinde dış arama aktivitesi gerçekleştirdik. Bu aramalar sonucunda 1.000.000'un üzerinde ürün ve hizmet satışı yaptık."

2000 yılından bu yana çağrı merkezi hizmetleri sunmakta olan CMC, 2007 yılından bu yana dünyanın en büyük tesis yönetim şirketlerinden biri olan ISS bünyesinde hizmetlerini sürdürüyor. 2011 yılını 80 milyon TL ciro ile tamamlayan CMC, teknolojiye yatırımlarına da sürekli olarak devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Kağıthane İstanbul Türkiye Malatya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title