Haberler

Çamlıca Camii otoparkında görüntülenen araçlarla ilgili açıklama geldi: Stok değil, hepsi plakalı

Güncelleme:

Çamlıca Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, caminin otoparkında görüntülenen onlarca araçla ilgili açıklama yaptı. Araçların sıfır araç olmadığını ve stokçuluk iddialarını yalanlayan Külünk, "Bir filo şirketi de bazı araçlarını kısa süreliğine buraya bırakmak için izin istemişti. Müsaade etmiştik. Bunlar stok araç değil, araba kiralayan bir filo firmasının geçici olarak bıraktığı plakalı araçlardır. Satış için bekletilen satış aracı yok." dedi.

Çamlıca Camii otoparkında onlarca aracın stoklanması tepkilere neden oldu. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde stokçuluk yapıldığı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Dün görüntülerin hızla yayılmasının ardından bugün ise otoparkın boşaltıldığı ortaya çıktı.

DERNEKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Tepkiler sonrası Çamlıca Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk'ten konuya dair bir açıklama geldi. Külünk, sıfır araçların stoklandığı iddialarına ilişkin görüntülere yansıyan araçların sıfır ve plakasız araçlar olmadığını söyledi.

"STOK ARAÇ DEĞİL"

Bu otoparkın camiyi ziyarete gelen insanlara hizmet verdiğini anlatan Külünk, buranın aynı zamanda mahallenin de kapalı otoparkı olduğunu ifade etti. Otoparka her yerden araç getirilip bırakıldığını söyleyen Külünk, "Yeter ki plakalı olsun. Bir filo şirketi de bazı araçlarını kısa süreliğine buraya bırakmak için izin istemişti. Müsaade etmiştik. Diğer kullanıcıların kullanma şartlarını zorlaştırmamak şartıyla otoparkımızı kullandırmıştık. Yanlış bir algıyla medya gündemi biraz meşgul edildi. Bunlar stok araç değil, araba kiralayan bir filo firmasının geçici olarak bıraktığı plakalı araçlardır. Satış için bekletilen satış aracı yok. Plakasız gelen bir aracı gördüğümüz an gerekli yerlere başvurarak kaldırtıyoruz. Ücretsiz otopark olduğu için kimseye 'getirme' deme şansımız yok." dedi.

POLİSLER İNCELEME YAPMIŞ

Bırakılan araçların otopark sirkülasyonunu etkilemediğini dile getiren Külünk, "Birkaç bin araçlık otoparkımız var. 50 araç, 100 araç, 500 araç otoparkımızın kapasitesi bakımından diğer kullanıcılara zorluk vermez." dedi.

Külünk, görüntülerin medyada yer almasının arından polis ve maliye ekiplerinin otoparka gelerek inceleme yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Ergin Külünk Çamlıca Cami Ekonomi Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son seçim anketi! Bu Pazar seçim olsa kim kazanır? İşte son seçim anketi sonucu! Alık ne demek? Alık anlamı ne? İban ihbar ikramiyesi ne kadar, kaç TL?
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (14)

Nurullah Ak:

Bu Cehapelilerin işi gücü iftira çamur ar izi kalsın

106
493
yanıtYanıtla
Demir Acer :

la nurullah:bu yorumu yazdigina gore allahin camilerinede cokmussunuz anlasilan

yanıt12
yanıt0
Demir Acer :

yasak siz tabi yasaktan ne anlarsiniz

287
14
yanıtYanıtla
İskenderoğlu:

Metin kulunk söylemişse doğrudur

55
221
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Zaten ceşitli şahıslar üzerinden plaka alınıp stoklanıyor. . .Plakalı olması normal

62
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Anlaşılan camilerede çökmüşler.

54
4
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

10 tanesi İMAM beyindir :) babasının hayrına koydurtmaz :) haram değil helaldir kesin :)

31
18
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Yalandan kim ölmüş

33
1
yanıtYanıtla
Ali Veli:

yani aklımızla alay edercesine diyor ki plaka takılıysa stok olmaz. Bayilerde millete yok denilen sıfır araçların plaka takılarak ikinci el firmalarda, galericilerde sıfırından daha pahalıya ilana koyulduğunu ya bilmiyor ya da bile bile yalan söylüyor. Peki neden kaldırıldı araçlar

19
1
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Bayilerde millete yok denilen araçların nerelerde olduğunun resmidir. Bu sadece 1 firmanın elindekiler. Bayi, bayilerin ikinci el firmaları ve galericiler sistemi kurmuşlar. Bu araçlar piyasaya sürülmeyerek arz kısılıp fiyatların daha da artması hedefleniyor. Km lerine bakın hepsi sıfırdır

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title