Haberler

ÇAKÜ'de iş dünyasının deneyimleri öğrencilere aktarıldı

Güncelleme:

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde düzenlenen panelde, iş dünyası ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde düzenlenen panelde, iş dünyası ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) 15. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali (ÇAKÜFEST22) çerçevesinde düzenlenen "İş Dünyasında Başarılı Bir Kariyer İçin İpuçları Paneli", Hukuk Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Panele Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Odabaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Panelde konuşmacı olarak ise Enocta Kurumsal Eğitim CEO'su Ahmet Murat Hançer ile MAN Türkiye A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa İskiflioğlu yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi, panelin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Küreselleşen ve sürekli değişen dünya şartlarına göre nitelikli, yetkin ve girişimci bir nesil yetiştirme zorunluluğu olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Rektör Çiftçi, "Üniversiteler klasik teorik bilgilerin verildiği eğitim kurumlarından ibaret değildir. Üniversiteler hayatla, sanayi ile ve reel sektörle iç içe olmalı. Bu anlamda biz öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırmak, geniş bir vizyondan hayata bakmalarını sağlamak adına Türkiye'nin önde gelen sektörlerinden temsilcilerini Üniversitemizde ağırlamak istiyoruz. Bunun için başvurduğumuz her kurum ve kuruluştan da olumlu cevaplar alıyoruz. Bugün de yine iki önemli kuruluşun iki değerli üst düzey yöneticisini sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyoruz ki sizlere bugün hem kendi kariyer yolculukları hem çalıştıkları kurumlar adına önemli bilgiler aktaracak ve belki de sizlere bazı sürprizleri olacaktır" dedi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin bulunduğu toplum ve ülkenin kadim değerlerine bağlı kalarak yeniliğe ve gelişime de açık olan bir üniversite olduğunun altını çizen Rektör Çiftçi, "Bu amaçta gençler yetiştirdiğimizde ülkemizin uluslararası rekabet alanlarındaki etkisini artırmış olacağız. Yetişmiş bu gençler yeni bilimsel çalışmalar ve projelerle hem kendilerini hem ülkemizi daha da yukarıya taşıyacaktır. Panelin hepimiz için faydalı olacağına inanıyor hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Rektör Çiftçi'nin konuşmasının ardından başarı hikayeleri anlatılan Enocta Kurumsal Eğitim CEO'su Ahmet Murat Hançer ve MAN Türkiye A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa İskiflioğlu, öğrencilere kendi başarı hikayelerinden anekdotlar, kurumsal çalışmalarından örnekler verdiler ve öğrencilere başarıya giden yolda mihenk taşı olacak tavsiyelerde bulundu.

Panelin son bölümünde öğrencilerin sorularına ve kurumlarındaki istihdam olanaklarına ilişkin soruları da cevaplandıran konuşmacılara Rektör Çiftçi tarafından plaket takdim edildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Karatekin Üniversitesi Çankırı Rektör Ekonomi Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title