Haberler

Bursagaz "Sürdürülebilir Yaşam Konferansı"Na Ev Sahipliği Yapıyor

Bursagaz’ın ev sahipliğinde yapılan “2. Bursa Sürdürülebilir Yaşam Konferansı”, gelecekte mükemmelliği arayan kuruluşları ağırladı.

Bursagaz'ın ev sahipliğinde yapılan "2. Bursa Sürdürülebilir Yaşam Konferansı", gelecekte mükemmelliği arayan kuruluşları ağırladı.

Rol model olma yolunda ilerleyen Bursagaz, KalDer Bursa Şubesi iş birliğiyle geçen sene ilkini düzenlediği 'Sürdürülebilirlik Konferansı'nın bu sene ikincisini yaptı. Bursa Crowne Plaza Otel'deki konferansta Coca Cola, Bilim İlaç, Sütaş gibi firmalar sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında örnek uygulamalarını ve sürdürülebilirlik modellemesinin detaylarını, insan kaynağı, enerji, ekonomi, sosyal sorumluluk ve toplumsal güvenlik, operasyonel mükemmellik konularındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Sürdürülebilir Yaşam Konferansı'nın Bursa'ya çok büyük bir anlam katacağını belirten Bursagaz Genel Müdürü Hakan Tola, "Sürdürülebilirlik, dünyada 10 yıldan fazla bir süredir yaygın olarak kullanılan, üzerine çalışmalar yapılan, gelecek nesillere daha sağlıklı bir toplum ve çevre bırakmayı hedefleyen bir söylemdir. Bugün burada ulusal ve uluslar arası katılımcıların bir araya geldiği bir konferans tertipliyoruz. Konferansımızda, farklı oturumlarda insana, çevreye ve topluma yapılan sürdürülebilirlik yaklaşımlar anlatılacak. Oldukça geniş bir konferans olacak. Bu konferansla insanlarımızdaki bilinci bir adım daha ileriye götürmeyi amaçlıyoruz. Bursagaz olarak ülkemizdeki sürdürülebilirlik faaliyetlerine öncülük etmek istiyoruz. Bu konferansı her sene yapacağız. İlginin yüksek olmasına çok memnunum, çünkü çevre ve gelecek nesiller bizim için çok önemli" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Plaza Otel Bilim İlaç Coca Cola Bursagaz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title