Haberler

Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirket BİM oldu

Güncelleme:

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri 1 trilyon 502 milyar liraya ulaştı. Borsanın en değerli şirketi ise 41 milyar lirayla BİM oldu.

Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri, saat 13.00 itibarıyla 1 trilyon 502 milyar lira oldu. Borsanın en değerli şirketi 41 milyar lirayla BİM olurken, ASELSAN 37,9 milyar lira ile ikinci, Koç Holding 37,4 milyar lirayla üçüncü oldu.

BORSANIN EN DEĞERLİ 20 ŞİRKETİ

BIST 100 endeksine dahil ve piyasa değeri açısından en büyük 20 şirketin piyasa değeri ile piyasa değeri/defter değeri oranları şöyle:

Borsa İstanbul'da işlem gören en değerli şirket BİM oldu

Kaynak: AA / Ekonomi

Borsa İstanbul Koç Holding Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

YAZIKKKK:

MİLLETE ARTIK ÜRÜNLERDEN ÜRETTİKLERİ ARTIK KALİTESİZ MALLARI SATAN BIM VE A 101 LER MILLETIMIZIN NE DURUMDA OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ MALESEFF

6
15
yanıtYanıtla
vatandas:

Açlıktan bilimle uğraşamayan milletlerden biriyiz. Gelişmiş ülkelerde teknoloji şirketleri büyürken bizde kalitesiz ürünlerle aç doyurma şirketleri büyüyor

5
15
yanıtYanıtla
çöp:

bım ve 101 urunler bes para etmez ama halk alıyor delırmıs gıbı ınsanımızın durumu hıc ıyı degıl hepımız

6
12
yanıtYanıtla
afyonlu:

Senin tuzun kuru galiba

yanıt0
yanıt0
İLYAS CORA:

Kul hakkı yemenin tavan yaban , insanları adeta köle gibi çalıştıran bim borsada en değerli şirket ilginç çok ilginç . .

10
8
yanıtYanıtla
SÜPÜRGE:

Bu şunun göstergesi milettte para yok. . ucuz diye gidiliyor bu gibi yerlere. . yoksa başka espirisi yok. nede olsa ekonomi uçuyor. . .

9
8
yanıtYanıtla
zınhınho:

ne alaka ya her turlu marka var bım a101 şok ta nereye gıdıcez baska marketten daha uygun daha kurumsal fırmalar bır market zengın olursa butun markalar uretım yapar bıu ıyı bır sey

yanıt0
yanıt0
TOHATLI:

Tüm şirketlerimizin ederi bir apple kadar yapmıyor ya laaa:(((

13
2
yanıtYanıtla
vatandas:

Bim''in büyümesinin ardında fakir bir kitle var bu da fasfakir ülkemizin bir sonucu

6
8
yanıtYanıtla
vatandas:

Bu da ülkedeki fakir popülasyonun epey bir sayıda olması demek

yanıt3
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title