Haberler

Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Doğal Ürünleri Vatandaşlarla Buluşturuyor

Güncelleme:

Burhaniye ilçesinde kurulan Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, doğal ürünleri Çay Caddesindeki mağazasında satışa sunarak vatandaşlarla buluşuyor. Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra ev yapımı salça ve kara kovan balı gibi yüzlerce çeşit ürünün satıldığı mağazada, İvrindi Gökçeyazı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ürünleri de yer alıyor.

Burhaniye ilçesinde, Börezli Mahallesinde kurulan Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi önemli çalışmalara imza atarken, doğal ürünleri de Çay Caddesindeki mağazasında vatandaşlarla buluşturdu. Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra ev yapımı salçadan, kara kovan balına kadar yüzlerce çeşit ürün satılan mağaza da, İvrindi Gökçeyazı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ürünleri de satılmaya başlandı.

Börezli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 200'e yakın üyesine faydalı olurken, yüzlerce ürünü de vatandaşlarla buluşturdu. Mağaza da Gökçeyazı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ürünleri için de bir bölüm hazırlandı. Kooperatifler arasında dayanışma olduğunu anlatan mağaza müdürü Zekeriya İman, "Biz burada süt ve süt ürünlerinin yanı sıra yüzlerce gıda maddesi satıyoruz. Şimdi ise Gökçeyazı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin tıbbı ve aromatik bitkilerden oluşan ürünlerini de satmaya başladık. Biz onlara süt ürünleri veriyoruz, onlarda bize tıbbı aromatik bitkiler veriyor" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gökçeyazı İvrindi Kara Çay Tarım Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title