Haberler

Bodrum bu görüntüleri konuşuyor! Ünlü iş adamı silahlı adamlarıyla şantiye bastı

Güncelleme:

Ünlü iş adamı Bülent Eczacıbaşı'nın Bodrum'da silahlı adamlarıyla komşu şantiyeyi bastığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Videoda Eczacıbaşı'nın silahlı adamlarının o anları kaydeden şantiye çalışanlarının telefonlarını zorla aldığı ve kayıtları sildiği görülüyor

Türkiye'nin cennet tatil beldesi Bodrum, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı'nı konuşuyor. Geçtiğimiz aylarda Eczacıbaşı, halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleyip, halkın kullanımına açık olması gereken alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10'a yakın kaçak yapıyla gündeme gelmişti.

"İMAR AFFINA BAŞVURDUK" DİYEREK SAVUNDU

Uydu görüntüsü üzerinden tüm bu kanunsuzlukları belgeleyen Bodrumlular, belgeleriyle birlikte hem Bodrum Belediyesi'ne hem de CİMER'e suç duyurusunda bulunmuş, Eczacıbaşı'nın konuya dair tek açıklaması ise "Zaten imar affı başvurusunda bulunduk" demek olmuştu.

SİLAHLI ADAMLARIYLA ŞANTİYE BASTI

Medyaradar'da yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi'nin girişimiyle sahili kapatan duvar yıkıldı. Ancak Eczacıbaşı'nın bu kez komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastığı ve o anları kaydeden şantiye çalışanlarının cep telefonlarının elinden alınarak görüntülerin silinmeye çalışılması gündeme bomba gibi düştü.

ZORLA GÖRÜNTÜLERİ SİLİYOR

Görüntülerde, çalışanların "Burası özel arazi, buraya giremezsiniz" uyarıları üzerine Bülent Eczacıbaşı'nın "Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize" dediği görülüyor. Aynı çalışanın Polise şikayet edeceğiz" uyarısı üzerine Bülent Eczacıbaşı "Et" yanıtını veriyor. Yaşanan diyalog sonrası Bülent Eczacıbaşı'nın silahlı adamı o anları kaydeden şantiye çalışanının elindeki telefonu zorla alarak, görüntüleri siliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Eczacıbaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (26)

ADANALI :

yiyin efendiler yiyin! gırtlağınız dolana kadar, nefes alamayana kadar yiyin!

386
15
yanıtYanıtla
Sin Ay:

adam sanırdık eczacıbaşını meğer eşkiya başıymış

266
5
yanıtYanıtla
Murat Arslan:

Devlet devletliğini yapmazsa olacağı bu işte!

202
10
yanıtYanıtla
Hasan Sun:

HADİ BAKALIM ADALET VARMI GÖRELİM

201
6
yanıtYanıtla
emel tuna:

Adalet parası olanadır

yanıt80
yanıt2
Fakır:

adama bak elin telefonunu arıyor sileceksin diyor. ulan siz kimsiniz

201
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

İnsanlar boş yere Hak Hukuk Adalet demiyor...

195
0
yanıtYanıtla
zaza120134 :

O eczacı kafası ve o adamlara ceza verilmez ise bu devlette adalet var diye kimse söylenmesin bana bırak o şekilde davranmayı o kişiliksizlerin bahçesine girsen hiçbir şey yapmazsan dahi hapsi boylarsın çünkü adalet hep güçlüden yana.

173
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Eyvah, eyvah . efendiliğiyle tanıdığımız rahmetli Nejat Eczacıbaşı'nın kemikleri sızlamıştır.

137
2
yanıtYanıtla
Salih Zeki:

Nedir bu adamin sorunu halka kapatmak nedemek bu cesareti nerden aliyor devlet bu cahil zengine gereken cevabı vermelidir gözünüz doysun ne bu halktan korkma duygusu yazıklar olsun hepinuze

133
6
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title