Haberler

Bizim Toptan Satış Mağazaları'nın 1 Milyonuncu Şanslı Müşterisi Midyat'tan

Türkiye’de organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 175 mağazasıyla en büyük ve yaygın markası Bizim Toptan Satış Mağazaları, 2018 yılının 1 milyonuncu müşterisine Mardin Midyat’ta ulaştı.

Türkiye'de organize toptan ticaret sektörünün, 69 ildeki 175 mağazasıyla en büyük ve yaygın markası Bizim Toptan Satış Mağazaları, 2018 yılının 1 milyonuncu müşterisine Mardin Midyat'ta ulaştı. Bizim Toptan, 1 milyonuncu Midyatlı müşterisini hediye çeki ile ödüllendirdi.

Bu yıl kuruluşunun 16. yılını kutlayan Bizim Toptan Satış Mağazaları, büyük bir satış ivmesi kaydetti. Yılın ilk 6 ayında yüzde 30'luk büyüme elde eden firma, 1 milyonuncu müşterisine erken ulaştı. Geçen yıl Aralık ayında adım atan 1 milyonuncu müşteri, bu yıl Temmuz sonunda Mardin'de adım attı. 1 milyonuncu müşterisini ödüllendiren firmanın şanslı müşterisi Mardin'in Midyat ilçesinden Cengiz Aktürk oldu. 1 milyonuncu müşteri olarak mağazada ödülünü alan Cengiz Aktürk, firmanın müşterilerine verdiği önem, kaliteli ve güler yüzlü hizmeti için teşekkür etti.

Midyat Şubesi'nde Diyarbakır Bölge Müdürü Fehmi Yıldız ve Midyat Mağaza Yöneticisi Cahit Çiçek'ten ödülünü alan Cengiz Aktürk bin Türk Lirası değerindeki hediye çeki ile mağazada alışveriş yaparak ödülün keyfini çıkardı.

Bir yıl'da Midyat'a 2 ödül

Firmanın Diyarbakır Bölge Müdürü Fehmi Yıldız yaygın mağazacılık alanında birinci sırda olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Yıldız, "Müşterilerimize uygun fiyatlı ve çeşitli ürünleri tek çatı altında sunuyoruz. Türkiye geneli 175 mağazamızla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Bu yıl Nisan ayında kuruluş yıl dönümümüz nedeniyle müşterilerimize, Türkiye geneli çekilişle 10 araç hediye etmiştik ve yine Midyat'tan bir müşterimiz talihlimiz olmuştu. İlk hediyemizi o zaman verdik ve Temmuz ayı sonunda 1 milyonuncu müşterimiz yine Midyat'tan bir esnafımız oldu. Bir yıl içinde iki ödülümüzü müşterimize teslim etmiş olduk" dedi.

Bakkal Cengiz Aktürk'ün hediye sevinci

Midyat ilçesinde bakkal olarak esnaflık yapan Cengiz Aktürk, 1 milyonuncu şanslı müşteri olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, açıldığı günden bu yana bu marketler zincirinden alışveriş yaptığını söyledi. Aktürk, "Bakkalım var. Bizim Toptan Satış Mağazaları'ndan ürün çeşitliliği, personelin güler yüzlülüğü ve ürünlerin uygun fiyat olmasından dolayı alışveriş yapıyorum. Hediye çeki için şaşırdım. Dükkanıma geldiler ve bana ulaştılar" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bizim Toptan Türkiye Mardin Midyat Ekonomi Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title