Haberler

Besd-Bir'in Yeni Genel Başkanı Beypiliç Genel Müdürü Koca Oldu

BESD-BİR (Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği) başkanlığına Beypiliç Genel Müdürü Dr.

BESD-BİR (Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği) başkanlığına Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca seçildi.

Genel kurulda yapılan seçim sonucuna göre, başkan yardımcılığını görevini Süleyman Öztürk, saymanlık görevini K. Nezih Gençer üstlendi. Ömer Görener, Mehmet Keskinoğlu, Zuhal Daştan ve Emre Bor ise yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Piliç eti ve hindicilik sektörünün gelişmesini, kanatlı eti üretim politikasının ülke yararına oluşturulması yönünde faaliyet ve girişimlerde bulunmak ve halkımızın daha sağlıklı piliç eti tüketmesini sağlamak amacıyla 20 yıl önce kurulan BESD-BİR'in şu anda 30 üye firması bulunuyor.

Üyelerinin teknik, teknolojik ve işletme problemlerine çözüm getirecek tedbir ve çarelerin tespit ve tayinine katkıda bulunan ve danışmanlık hizmeti de veren BESD-BİR, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen toplantı ve fuarlarda, özel ve tüzel kişiler nezdinde sektörü temsil ederek gerekli iletişimleri de sağlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Keskinoğlu Ömer Görener Sait Koca Beypiliç Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title