Haberler

Bayraklı Belediyesi'nin Kadının Emek Dünyası stantları büyük ilgi görüyor

Güncelleme:

Kadınların üretim sürecine dahil olarak ev ekonomilerine katkı sağlamasını hedefleyen Bayraklı Belediyesi'nin ücretsiz satış stantları büyük ilgi görüyor. El emeği ürünlerin beğeniye sunulduğu Sevgi Yolundaki Kadının Emek Dünyası stantları ilçe sakinlerinin uğrak mekanlarından biri olurken, Manavkuyu'daki stantlarda da dikiş, nakış, ev aksesuarı ve takı tasarımları satışa sunuluyor.

Kadınların üretim sürecine dahil olarak ev ekonomilerine katkı sağlamasını hedefleyen Bayraklı Belediyesi'nin ücretsiz satış stantları büyük ilgi görüyor. El emeği ürünlerin beğeniye sunulduğu Sevgi Yolundaki Kadının Emek Dünyası stantları ilçe sakinlerinin uğrak mekanlarından biri olurken, Manavkuyu'daki stantlarda da dikiş, nakış, ev aksesuarı ve takı tasarımları satışa sunuluyor.

Bayraklı'nın üreten kadınları, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın talimatıyla baştan sona yenilenen 'Kadının Emek Dünyası' Sevgi Yolu stantlarında her gün yüzlerce ziyaretçi ağırlıyor. El emeği göz nuru ürünler, ilçe sakinlerinin beğenisini kazanırken, 100'e yakın kişinin faydalandığı stantlarda ürettiklerini satma imkanı bulan kadınlar, ev ekonomilerine de katkı sağlıyor. Uygun fiyatlara satılan hediyelik ürünler vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Manavkuyu'daki satış alanları da ilçe sakinlerinin ilgi odağı oldu. Stantlar; üreten kadınlara sosyal aktivite ve gelir, ziyaretçilere ise ekonomik bütçeli hediyelik ürün satın alma imkanı sunuyor. Üreten kadınların el emeği ürün stantları her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

"Bayraklı kadınlarıyla güçlü"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Kadının Emek Dünyası stantlarımız, kadınların sosyal hayata, üretime ve ekonomiye daha fazla katılmasını sağlıyor. Önce yeniledik sonra da sayılarını artırarak daha fazla kadının bu stantlardan faydalanmasını sağladık. İlçemizdeki üreten, emekçi kadınlarımıza destek olmaya çalışıyoruz ve bu desteklerimiz her zaman sürecek. Tüm halkımızı bu stantları gezmeye davet ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bayraklı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title