Haberler

Aydın'da sel felaketinin ardından hayvan yetiştiricilerine yem desteği

Güncelleme:

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kisir Mahallesi'ndeki hayvan yetiştiricilerine kesif yem dağıtıldı.

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya çalışılırken, Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kisir Mahallesi'ndeki hayvan yetiştiricilerine kesif yem dağıtıldı.

Aydın'da geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel felaketinin yaşandığı bölgede çalışmalar devam ediyor. Onlarca ev, ahır ve araç ile yüzlerce dönüm tarım arazisinde yaşanan hasarın ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan çalışmalarda, ekipler vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalışıyor. Selin yaraları el birliği ile sarılmaya devam ederken Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından selden olumsuz etkilenen hayvan yetiştiricilerine de yem desteği sağlandı. Bu çerçevede selden etkilenen Kisir Mahallesi'ne giden ekipler, bölgedeki üreticilere kesif hayvan yemi dağıtımı gerçekleştirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kisir Mahallesi Aydın Söke Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title