Haberler

Araç Tipleri, Erkeklerin Giyim Tarzlarına Yön Veriyor"

Erkek giyim markası JFC Store’un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, araç tiplerinin erkeklerin giyim tarzlarına yön verdiğini belirtti.

Erkek giyim markası JFC Store'un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, araç tiplerinin erkeklerin giyim tarzlarına yön verdiğini belirtti.

Erkek giyim markası JFC Store'un Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, araba tiplerine göre giyim tarzı oluşturmanın önemine dikkat çekerek, "Erkekler son dönemlerde şıklıktan ziyade rahatlığa da önem veriyor. Bu giyim tarzları çalışma saatlerinde de geçerli oluyor. İşe giden ya da toplantılara katılan erkekler, kullandıkları araçlara göre giyim tarzı oluşturmaya başladı." dedi.

Suv tipi araç kullanan erkeklerin öncelikli olarak ceket giymeye özen gösterdiklerini söyleyen Çakır, "Son dönemlerde artan ceket trendi adeta erkeklerin kurtarıcısı oldu. Gömlek giymekten sıkılan baylar tek renk tişört üzerine giyinilen ceketle şıklığı yakalayabiliyor. Araç kullanırken de tarzından ödün vermemiş oluyor. Sedan tipi araç kullanan erkeklerde ceket giyme oranının fazla olduğunu görüyoruz. Bazen gömlek bazen tişört tercih edilebiliyor ancak kesinlikle ceket kullanmaya dikkat ediliyor" şeklinde konuştu.

"SEDAN TİPİ ARAÇ KULLANANLAR TAKIM ELBİSEDE KOYU RENKLER TERCİH EDİYOR"

Sedan tipi(Uzun kasa) araç kullanan erkeklerin takım elbiselerinde ağırlıklı olarak koyu renkler tercih ettiğini belirten Çakır, "Sedan araç tiplerinde erkekler genelde siyah ya da lacivert gibi koyu renkleri tercih ediyor. Kravat kullanımında ise renkler canlılaşabiliyor" dedi.

"SPOR ARABADA GİYİM TARZI DA SPOR OLUYOR"

JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, spor arabalarda erkeklerin spor giyindiklerinin altını çizerek "Spor arabalar çoğunlukla genç kesime hitap ettiğinden dolayı giyim tarzları da bu doğrultuda spora yönleniyor. Açık renklerin hakim olduğu giyim tarzlarında tercihen kot üzerine tek kazak, tişört ya da sweatshirtle (uzun kollu) kombinleniyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fahri Çakır Ekonomi Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title