Haberler

Amasya'da 32 yerli ve milli TOGG aracı bulunuyor

Güncelleme:

Amasya'da resmi kurum ve vatandaşlarda olmak üzere toplam 32 yerli ve milli TOGG marka araç bulunuyor. Her geçen gün sayıları artan yerli ve milli araç TOGG, resmi kurumların yanında vatandaşlardan da oldukça ilgi görüyor. Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, yerli ve milli aracın Amasya'da 32 adet bulunmasının önemini vurgulayarak, otomobilin yurt dışına satılmasını ve dünyada da görülmesini beklediklerini ifade etti.

Amasya'da resmi kurum ve vatandaşlarda olmak üzere toplam 32 yerli ve milli TOGG marka araç bulunuyor.

Her geçen gün sayıları artan yerli ve milli araç TOGG, resmi kurumların yanında vatandaşlardan da oldukça ilgi görüyor. Amasya'daki 32 TOGG'un 1'i Amasya Ticaret ve Sanayi Odasında diğeri Amasya Valiliğinde ve 30'u ise vatandaşlarda bulunuyor.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, "Yerli ve milli aracımız Amasya'ya geldi. Amasya'da 32 tane oldu. 32 sayısının önemi Amasya gibi bir ilde aslında halkımızda karşılık buldu, beğenildi, sevildiği anlamına geliyor. Bunun için başta Cumhurbaşkanımıza, sonra Rifat Hısarcıklıoğlu Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tabii bu otomobilin daha gelişerek yurt dışına satılmasını bekliyorum, dünyada görmek istiyoruz. Ülkemiz yollarında gördük, şimdi sıra dünya yollarında." dedi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Resmi Kurum Amasya TOGG Ekonomi Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title