Haberler

Altın Isınma Hareketlerinde

Güncelleme:

Altın, dün emtia fiyatlarındaki sert düşüşlere karşın, 12 haftanın en yüksek seviyesi altında tutundu.

Altın, yatırımcıların, ABD faizlerinin görünüme karşılık, emtia fiyatlarındaki sert düşüşlerin küresel büyüme ve enflasyon üzerindeki etkilerini değerlendirmeleri ile birlikte, 12 haftanın en yüksek seviyesinin altında kaldı.

ULUSLARARASI PİYASALARDA ALTIN

Spot altın yüzde 0.2 artarak, Singapur saati ile 12:03'te ons başına 1,231.02 dolara çıktı. Metal dün, ham madde fiyatlarındaki güçlü düşüşlerle birlikte günü yüzde 0.2 kayıpla kapamadan önce, 1,244.51 dolara kadar çıkarak 23 Ekim'den bu yana en yüksek seviyesine çıktı.

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

UZMAN YORUMU

Beijing Capital Futures Co. analisti Li Zibo, bilgilendirme notunda, "Altın, küresel büyüme endişelerine bağlı olarak diğer piyasalardaki riskten kaçınma eğiliminden faydalanıyor," dedi ve "Bunun yanında, halen ABD ve Avrupa'daki para politikalarının farklılaşmasından dolayı dolarda görülen güçlenmenin altını savunmada bırakacağını düşünüyoruz" şeklinde görüş bildirdi.

Şubat vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, dün ons başına 1,244.60 dolar ile 23 ekim'den bu yana en yüksek seviyesini gördükten sonra, yüzde 0.3 düşerek, ons başına 1,230.60 dolara geldi. Dünyanın en büyük altın destekli exchange traded fonu (ETF) SPDR Gold Trust'taki altın varlıkları dün son bir haftada ilk kez daraldı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Singapur Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (7)

Suna nın babası Mobil-ANDROID:

Kale06 kızımın peşini bırakmak için ne kadar istiyorsun ?

2
12
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Şu sıralar altınmış dövizmiş önemli değil Suna sadece sana odaklandım

5
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bu dolarlı haberi Amerikalılar için mi veriyorsunuz? Nerede altın fiyatları? Tıkla demişsiniz, tık tık tık yapıyoruz, içeriden kimse yok diye cevap geliyor. Biraz ciddi olun.

4
1
yanıtYanıtla
MURO:

isdediklerigibi indirip cıkartıyorlar vadandaşı soyuyorlar uyanın artık

4
0
yanıtYanıtla
ÇaresizMobil-IOS:

Sayın bakanım ben kayıp kaçak ödemek istemiyorum bir faturada 9 tane verği var benim eşim emekli bu hakmı hakkımı helal etmiyorum

4
0
yanıtYanıtla
guleryuzMobil-ANDROID:

he he baska haber yok altin altin

2
1
yanıtYanıtla
Dadaloğlu Mobil-IOS:

Bu altın haberi hergün kasıtlı olarak manüple edilmek için yapılıyor hiç aslı yok

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title