Haberler

Altının Freni Patladı

Güncelleme:

Altın ABD'de istihdamdaki artışların doları güçlendirmesi ile birlikte değer kaybetti.

Altın, Avrupa Merkez Bankası'nın ilave teşvikleri görüşeceği toplantı öncesi, ABD'de istihdamdaki artışların faizlerin yükseltileceği beklentilerini güçlendirmesi ve bunun sonucu doların değer kazanması ile birlikte geriledi.

Spot altın yüzde 0.4 düşüşle ons başına 1,204.69 dolara kadar inmesinin ardından, Singapur saati ile 12:27'de 1,205.86 dolara geldi. Fiyatlar 1 Aralık'ta 1,221.43 dolara kadar çıkarak 29 Ekim'den bu yana en yüksek seviyesini gördü. Şubat vadeli altın kontratları, New York Comex piyasasında, yüzde 0.2 düşüşle ons başına 1,205.90 dolara indi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (23)

Mustafa:

Freni patladı dediklerinde benim anladığım en az yüzde 10, Gerçekte olan yüzde 0. 2

42
2
yanıtYanıtla
altınım yok:

gramı 84 ile 87 lira arası gidip geliyor spelikasyona açık gerçi altınımda yok, altın alacak paramda yok niye kafa yordum ki anlamadım

32
2
yanıtYanıtla
esatasaf:

Ne freni patlaması yahu 84-87 arasında gidip geliyor bu da haber mi şimdi !?

26
2
yanıtYanıtla
KUYUMCU:

TÜRK MİLLETİİN GENLERİNDE ABARTMAK VAR. NE İMİŞ ALTIN IN GRAMI 86 BİN LİRA OLUNCA FRENİ PATLIYORMUŞ. ULAN BU ALTIN 105 BİN LİRADAN 3 YIL SONRA 86 BİN LİRAYA DÜŞMÜŞ BUNUN NERESİNDEN FREN PATLAMIŞ OLUYOR. ASLIN DA ŞU AN DA ALTININ FİYATI 115 BİN LİRA OLMASI LAZIM. NE DİYECESİN Kİ MİLLETİN HEPSİ GUNDİ OLMUŞ.

19
6
yanıtYanıtla
arpa:

aklı olan altın yerine tarım ürünlerine yatırım yapar kaptırmayın paralarınızı seçim geliyor söylemesi. . .

12
8
yanıtYanıtla
asiiMobil-ANDROID:

altin dibe vurdu diyolar almaya gidiyok gene ayni yuksek fiyat gene ayni yuksek annamadimmki

19
1
yanıtYanıtla
E.Spor:

Toplu param var sizce gram altın alsam mı ?

12
7
yanıtYanıtla
süleymen şanşal:

Bu nasıl bir haber Allah aşkına. Altının freni patladı diye başlık atmışlar, düşe düşe 0, 2 düşmüş. Bakıyorum medyanın genelinde hep altın çok düştü altına hucum algısı yaratılmaya çalışılıyor. 1 yılda 90 tl den 85 tl ye düşmüş. Bu mu yani. ?

16
2
yanıtYanıtla
altın elbiseli adamm:

altını ucuzladı diye laf ediyorlar da bi bakıym yatırım olarak değerlendiriyom ama hiç düsmüs gibi durmuyorr.

13
3
yanıtYanıtla
ZAKKUM:

MANİPİLASYON-SÜPEKİLASYON_SANAL ALTIN DERKEN ALTIN ARTIK ''''TENEKE''''OLMUŞTUR ! İSTEDİKLERİ GİBİ OYNUYORLAR -ARTIK GÜVENİLMEZ OLDUĞU KESİN

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title