Haberler

Alt yapıya 42 milyon TL'lik yatırım

Güncelleme:

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, "İl Özel İdaremiz kaynakları ve KÖYDES'in 42 milyon TL'lik yatırımı ile köylerimizin altyapısı için planlanan çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, "İl Özel İdaremiz kaynakları ve KÖYDES'in 42 milyon TL'lik yatırımı ile köylerimizin altyapısı için planlanan çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İl Özel İdaresi ve KÖYDES kaynakları ile yapımı devam eden çalışmaları Vali Ozan Balcı yerinde inceledi. Köylerde birinci ve ikinci kat asfalt, içme suyu, kanalizasyon, kilitli parke taşı, yama, menfez, stabilize, sulama kanalları gibi yatırımlarıyla ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe'den bilgi alan Vali Balcı, "İl Özel İdaremiz kaynakları ve KÖYDES'in 42 milyon TL.lik yatırımı ile köylerimizin altyapısı için planlanan çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın yaşamlarını ve hayatlarını kolaylaştırmak için hep birlikte aşkla, şevkle, yılmadan, yılgınlık göstermeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

400 bin dekar alan daha sulanabilir hale gelecek

Karkıncık-Kızık köyü arası 2.5 km'lik sathi kaplama yol çalışması, Avşarağzı köyü yağmurlama sulama suyu tesisi, Çamlıbel Beldesi menfez çalışması, Kervansaray Köyü güneş enerji sistemi ve içme suyu sistemi, Güzelce Barajında devam eden kanal boru çalışmalarını da yerinde inceledi. Çalışmalar tamamlandığında 42 bin dekar alanı sulayacak olan Güzelce Barajının çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Balcı, devletin imkanları ile yapılan barajlar ve göletlerin tamamlanmasıyla da 400 bin dekar alanın daha sulanabilir hale geleceğini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Gökçe Tokat Balcı Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title