Haberler

Allianz'dan gençlere tamamlayıcı sağlık sigortası kampanyası

Güncelleme:

Allianz, 31 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek "TSS Gençlik Kampanyası" ile 18- 25 yaş arasındaki gençleri yılda 100 TL'den başlayan fiyatlarla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi yaptığını açıkladı.

Allianz, 31 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek "TSS Gençlik Kampanyası" ile 18- 25 yaş arasındaki gençleri yılda 100 TL'den başlayan fiyatlarla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi yaptığını açıkladı.

Allianz, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası konforunu gençlere uygun maliyet avantajı ile sunduğunu duyurdu. TSS Gençlik Kampanyası kapsamında 18 ile 25 yaş arasındaki gençler, 31 Ocak 2022 tarihine kadar yılda 100 TL'den başlayan fiyatlarla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibi olabiliyor.

SAĞLIK SİGORTASINA DAİR FARKINDALIK ARTIYOR

Kampanya ile ilgili değerlendirmede bulunan Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, gençlerde sigorta farkındalığını artırmanın ve onlarla bağ kurmanın öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Özdemir, "Sağlık bilinci ve sağlık sigortasının önemi konusundaki farkındalık giderek artıyor. 'Sağlık' en güçlü olduğumuz alanların başında geliyor ve bu branşta müşterilerimiz bizden, onları çok daha iyi tanımamızı, özel hizmetlerle onların her zaman yanında olmamızı bekliyor. Allianz olarak gençlerimizin de her daim yanındayız. Bu nedenle onlara, TSS ürünümüzden uygun maliyetlerle faydalanma imkanı sunuyoruz. Kampanya ile gençlerimiz yılda 100 TL'den başlayan fiyatlarla TSS'nin avantajlarından yararlanırken, ürünümüzün özelliği gereği limitsiz yatarak tedavi imkanına da kavuşacak" diye konuştu.

"SEKTÖR TSS SAYESİNDE SAĞLIK SİGORTASIYLA TANIŞMAMIŞ YEPYENİ BİR HEDEF KİTLEYE ULAŞTI"

"Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS), özel sağlık sigortasına sahip olmak isteyen ancak bütçe ayıramayan, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için SGK anlaşmalı özel hastaneleri tercih edenler için uygun bir ürün olması nedeniyle tercih ediliyor" diyen Okan Özdemir, "Sektörümüz bu ürünle, daha önce hiç sağlık sigortası ile tanışmamış yepyeni bir hedef kitleye ulaştı. Allianz olarak TSS ürününde anlaşmalı kurum ağımızı sürekli zenginleştiriyoruz. Tüm salgın hastalıkları da kapsayan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüz 2021'de de en popüler sağlık sigortası ürünü olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Okan Özdemir Sigorta Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title