Haberler

Ali Tezel: 450 İşçinin Artık Çıkarılma Şansı Kalmadı

Güncelleme:

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, Soma için, "Yangının sönmesi için küllü su basılıyor betonlaşsın diye. 450 işçi için gaiplik kararı verilecek" dedi.

Habertürk yazarı sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in Soma ile ilgili attığı tweetler kafaları karıştırdı. Tezel, "5 galeriden 2'sine ulaşılamadı. Yangın sönsün diye içeriye su basılıyor betonlaşsın diye. 450 işçi için gaiplik kararı verilecek." dedi.

"450 İŞÇİ MADENDE KALACAK"

Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, "Soma'dan gerçekler" başlığıyla attığı tweette, "Şu an içinde işçi olan beş galeriden ikisine hiç ulaşılamamış. Ancak yangın sönsün diye içeriye küllü su basılıyor, betonlaşsın diye. Yani, içerdeki yaklaşık 450 işçinin artık çıkarılma şansı kalmadı... haklarında gaiplik kararı verilecek..." dedi.

"PATLAMA TRAFODAN DEĞİL AMAÇ TAZMİNATTAN KURTULMAK"

Patlamanın trafodan kaynaklanmadığını da söyleyen Tezel, "İşveren şimdi olayı trafo üzerine yıkarak tazminatlardan kurtulmaya çalışıyor." dedi.

İşte Ali Tezel'in attığı ve kafa karıştıran o tweetler:  


Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ali Tezel Habertürk Soma Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (85)

ahmet KUBACIKundefined:

chp nin geçmişine baktığınız da hep kirli kanlı oyunları gorursunuz ! soma olayında ise ne teseduftur ki iki hafta once chp miletvekili tarafından sanki olay olacakmış gibi tedirgin ve ses tonuyla somada ki maden ocagında olacakları anlatması kehanet mi ? kesin olacakmış gibi beyin yonleidrme yapması duşundurucu degıl mı ?

9
60
yanıtYanıtla
ATAKANSEN20BEN43@hotmail.com:

sen dünyaya gelişini de chpye bağlarsın . bence öyledir de .

yanıt0
yanıt0
siyasi ile ne alakaundefined:

Ne sacma bir gosteri !! Siyasi ile ne alakasi var bunun anlamadim..maden sirketi ozel bir sirket !.. Bu sirketin sahibide belli !..Basbakani karistirmalarina mana veremedim. Basbakan ziyarete gelmis, bassagligini dilemek icin. Sirketin sorumsuzlugu bu.

14
34
yanıtYanıtla
Kemalundefined:

Hazır o çukur açılmışken içine politikacıları ve onların yandaş zengin vicdansızlarınıda gömün. Üstüne küllü su sıkmaya gerek yok milletin tükürüğü yeter.

45
2
yanıtYanıtla
cinfikirliundefined:

fox tv nin yaptığı hiç bir habere inanmıyorum. bu kadar kin ve nefret yayan bir kanalı kumandadan çıkardım. zaten kanalda yabancıya ait olduğu için türkiyeyi düşünecek değilya...

11
34
yanıtYanıtla
FOXeftelia4848@hotmail.com:

TABİ SENİN TARAFINI TUTAN HABER DEĞİLDE HALK YANLI HABER YAPTIĞI İÇİN BABAŞKANI ŞAK ŞAK LAMADI DİYE .. SÜPERSİN.....

yanıt0
yanıt0
suzikisuziki@hotmail.com:

Fox tv nin halkı tuttuğunu hiç sanmıyorum..Dizi filmlerinin çoğu,kardeşi kardeşe vurdurmaya çalışan,gençleri intehara özendirmeye çalışan,devletin polisini,doktorunu,karalamaya çalışan,halkı basit göstermeye çalışan temalarda..Vermeye çalıştığı ahlaksızlık ise ayrı bir konu..Araştırırsanız sahibinin yabancı olduğunu görürsünüz

yanıt0
yanıt0
Halil KAPLANundefined:

Ali Tezel de mübarek orada çalışan madenci ustabaşı gibi konuşuyor, madenin tarihini yazmış.Nereden almış bu bilgiyi, neye dayandırıyor söylediklerini.Söylese de biz de araştırsak...

20
22
yanıtYanıtla
Adınız Yazınadnan örenbasundefined:

iki hafta önce chp yani paralelciler arastirma önergesi vermis sanki olacaklari biliyormuscasina sabotaj olma ihtimalide düsünülmeli

18
24
yanıtYanıtla
insafsızlarknnhzr_73@mynet.com:

pis akp li işiniz gücünüz insanlara iftira atmak. bir kerede kabahat bizim deyin , suçu başkalarına atmayında dişimi kırıyım. bune aymazlık be. hem suçlu hem güçlü diye tam size denir. hem önergeyi reddet hemde insanları paralelci diye suçla. ulan asıl paralelci sizsiniz .

yanıt0
yanıt0
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title