Haberler

Adana İmo Genel Kurul Seçimi İçin Niğde İmo'dan Destek İstedi

Güncelleme:

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 21. Dönem Olağan Genel Kurulu için destek istediler.

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret ederek 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 21. Dönem Olağan Genel Kurulu için destek istediler.

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Niğde'ye gelerek, Niğde İnşaat Mühendisleri Odasından seçimlerde destek istedi hem de tanışma toplantısı yaptılar.

Niğde İnşaat Mühendisleri Odasının toplantı salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısına Niğde İl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Akaycan, İnşaat ve Mühendisler Odası Niğde İl Temsilcisi Abutter Zorba, Adana İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Nazım Biçer, Halil Çağdaş Kaya, Zekeriya Turan Bayburt, Suphi Civelek, Duygu Argunşah, Leyla Tan, Hıdır Çak ve Ahmet Berdan Dinçyürek, Çağdaş Demokrat Mühendisler Grubu Yönetim Kurulu adayları ve Niğde İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri katıldı.

20-21 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek Genel Kurulu Seçimleri için Niğde İnşaat Mühendisleri Odasından destekl beklediklerini söyleyen Adana İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Nazım Biçer yaptığı konuşmada şunları söyledi; " öncelikle biz iki yıl içerisinde yaptığımız çalışmaları sizlere anlatmak istiyoruz. Sizdeki sorunlar, öneriler ve çözümler neler bunları dinlemek istiyoruz ve bu bağlamda sizlerle fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde genel kurula gidiyoruz. Aslında bizim mesleğimizin sorunlarını tartışıp çözümlerinin olduğu yer olan genel kurulla gidiyoruz. Bununla ilgili olarak sizleri genel kurula davet edeceğiz. Bize bu sürede ülkemizde, bölgemizde, kentimizde ve mesleğimizde çok gelişmeler yaşandı. Öncelikle kentsel dediğimiz yerde bir çok yerde ada bazında, parsel bazında ve bölge bazında kentsel dönüşümlerin yaşandığı ve özellikle ulaşım açısında imar açısından sıkıntıların olduğu bir yerlerde yaşıyoruz. Mesleğimizle ilgili de bütün üniversitelerde inşaat fakülteleri açıldı ve mühendis sayıları her geçen gün artmaktadır. Yeni mezun arkadaşlar bizim meslektaşlarımız olarak yanımıza katıldığı zaman daha güçlü ve daha aktif olacağız." dedi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çağdaş Kaya Niğde Yerel Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title