Haberler

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde personel alımı için yapılan kura çekiminde aynı isim iki defa çıktı

Güncelleme:

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yapılan ve canlı yayınlanan personel alımı kura çekiminde, "Zafer Sunkur" ismi iki kez üst üste çıktı. İsmi çeken görevlinin yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı. Görevlinin, "Zafer Sunkur'u okudum mu ben?" dediği duyuldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki personel alımı için kura çekimi yapıldı. Canlı yayınlanan kura çekiminde "Zafer Sunkur" ismi iki defa çıktı.

KURA ÇEKİMİNDE İLGİNÇ ANLAR

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde personel alımı için kura çekimi yapıldı. Canlı yayınlanan kura çekiminde ilginç anlar yaşandı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde ilginç anlar! Kura çekiminde aynı isim iki defa çıktı

AYNI İSİM İKİ DEFA ÇIKTI

Kuradan ilk olarak "Zafer Sunkur" ismi çıktı. Daha sonra yeni bir kağıt açan görevli tekrar Zafer Sunkur ismini anons etti. İki defa aynı ismi çeken görevlinin yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı. Görevlinin, "Zafer Sunkur'u okudum mu ben?" dediği duyuldu.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Eğitim

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

süleyman aydın:

O da çift maaş alsın ne varki bunda. :-)

108
4
yanıtYanıtla
Export 86:

Meğerse kuranın tamamı zafer sunkur :) Eğitim görmüş insanlar da hile daha çok var

92
5
yanıtYanıtla
Alaeddin Yayla:

Benzerini bizzat çok yakın iki akraba arasın 37 yıl önce işiterek gördüm. Görünürde adalet ile hükmediliyor.

29
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Demekki birisi çok istemişki kurada ismi seçilsin ancak yeterli düşünmemişki böyle bir şey olabilir. Seçilen kişi bir yola doğru gider.. kaybeden başka bir yola doğru gider. Acaba hangisinin yaşamı daha iyi olacak ? MANA mı karar verir acaba ?

11
6
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Allah bir deseniz iki tane hocaya sormak lazım Kayıgınız su aldı , iki ümidin vardı gençliğin onuda …. Niz

4
9
yanıtYanıtla
Ergün Erkuş:

KURA İPTAL OLMALI ADI İKİ KERE ÇIKAN ELENMELİ ..HAZIRLIYANLAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMALI

8
0
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Zafer sunkur kardeş ne tşk varmış sende helal olsun kaç kere yazdırdın adını ! Dayı sağlammış kime söylemişse adam her yere yazdırmış .

6
1
yanıtYanıtla
onur aksakal:

travzonni lazoğli derki ne var punda pen anlayamadum uşağum da

0
4
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Torpilllll

3
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Torpilin canlı yayında açığa çıkma huyu da varmış.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title