Haberler

Uşak Valisi ve Belediye Başkanı Öğretmenlerle Buluştu

Güncelleme:

Uşak Valisi Turan Ergün ile Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitimcilerle bir araya geldi. Programda konuşan Ergün, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Çakın ise öğretmenlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Uşak Valisi Turan Ergün ile Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitimcilerle bir araya geldi.

Atapark'taki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Ergün, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Ülkelerin gelişmişliğinin arkasında iyi bir eğitim sisteminin olduğunu dile getiren Ergün, şunları kaydetti:

"Aslında her meslek kendi açısından kıymetlidir ama bugün her mesleğin şekillenmesinde, oluşmasında, ahlaki yapısının belirlenmesinde yine öğretmenler yer aldığı için öğretmenlik kutsal bir meslektir. Öğretmen sadece ilim, irfan öğreten bilim öğreten akademik açıdan öğrencileri geliştiren bir meslek gurubu da değildir. Öğretmenler aynı zamanda ahlaklı, toplumunu, devletini, milletini, insanını, tarihini seven, iyi insanlarda yetiştirmek için onları hazırlayan insanlardır. Dünyayı değiştiren bütün liderlerin arkasında birer öğretmen var."

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise öğretmenlerle buluşmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Pek çok projeyi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle birlikte yürüttüklerini ifade eden Çakın, "Öğretmenlerimiz bizlere her zaman çok destek veriyorlar. Birçok kadın koordinasyon, genç kuşak projelerimizde birlikte çalışma imkanı buluyoruz. Bundan sonraki güzel projeleri de birlikte hayata geçirmek, sizlerle birlikte şehrimizin daha iyi olması, kalkınması için çalışmaya özen göstereceğiz. Bizler sizlerin istek ve görüşlerinize hizmet etmeye her zaman hazırız." diye konuştu.

Programa Ergün'ün eşi Hülya Ergün, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Eğitim

Öğretmenler Günü Mehmet Çakın Turan Ergün Uşak Kültür Etkinlik Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title