Haberler

Trakya Üniversitesi Rektörü Almanya'da Baden-Wuerttemberg Cooperative State Üniversitesi Rektörü ile Görüştü

Güncelleme:

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Almanya'nın Lörrach kentindeki Baden-Wuerttemberg Cooperative State Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Gerhard Jaeger ile görüştü. Görüşmede iki üniversite arasındaki ilişkilerin somutlaştırılması konuşuldu.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Almanya'nın Lörrach kentindeki Baden-Wuerttemberg Cooperative State Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Gerhard Jaeger ile görüştü.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, çevrimiçi gerçekleştirilen görüşmede Tabakoğlu ve Jaeger iki üniversite arasındaki ilişkilerin somutlaştırılması kapsamında fikir alışverişinde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tabakoğlu, iki üniversite arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi adına somut adım atılmasının önemli olduğunu belirtti.

Jaeger ve üniversitesinin değerli akademisyenlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını dile getiren Tabakoğlu, "Somut adımlar atılabilmesi için yüz yüze görüşmeler yapılması çok değerli. Hem üniversitelerimizi yakından tanımış oluruz hem hangi konularda güçlü iş birlikleri geliştirebileceğimizin yol haritasını çıkarmış oluruz. Aynı zamanda ilgili akademisyenlerimizin bir araya gelmelerini, bir beyin fırtınası oluşturmalarını sağlamış olacağız. Böylece yeni iş birlikleri ve projelerin doğmasına da zemin hazırlamış olacağız." ifadelerini kullandı.

Jaeger de Trakya Üniversitesi ile iş birliğini yeniden canlandırmanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sonbaharda Edirne'yi ziyaret etmek istediklerini kaydetti.

Toplantıya, bir dönem Trakya Üniversitesinde konuk öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Manfred Raupp da katıldı.

Enez Belediyespor dayanışma gecesi yapıldı

Enez Belediyespor için dayanışma gecesi düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Belediye Başkanı Özkan Günenç, programda yaptığı konuşmada, ekonomik olarak zor durumda olan kulübe destek verdiklerini belirtti.

Bazı çevreler tarafından eleştirilmelerine rağmen kulübü başarıya ulaştırdıklarını ifade eden Günenç, "Belediye başkanı olsam da olmasam da Enezspor'un yanında olacağım." dedi.

Kulüp Başkanı Volkan Örs de Günenç'e ve destek verenlere teşekkür etti.

Açık artırmayla forma satışının gerçekleştiği gecede Retrobüs grubu konser verdi.

Kaynak: AA / Eğitim

Trakya Üniversitesi Erhan Tabakoğlu Almanya Eğitim Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title