Haberler

Tiryaki Holding İki Okul Yaptıracak

Erdal Ata, Tiryakioğlu'nu ziyaret ederek "Bir Okul Bin Gelecek" kampanyası için destek istedi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata Tiryaki Holding Onursal Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nu ziyaret ederek "Bir Okul Bin Gelecek" kampanyası için destek istedi. Eğitimin ülke kalkınması için en önemli unsurlar arasında yer aldığını ifade eden Tiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu "Hayatım boyunca 3E'ye çok önem verdim. Evlilik, Evlat, Eğitim. Hem birey olarak hem de ülke olarak mutlu ve başarılı bir hayatın anahtarının bu 3E olduğunu düşünüyorum. Biz de Tiryaki Holding olarak bu anahtarlardan bir tanesi olan "Eğitim"e destek verebilmek adına Gaziantep'de iki okul yaptıracağız" dedi.

Gaziantep'te başlatılan eğitim seferberliğine destekler sürerken Tiryaki Holding Onursal Başkanı Ali Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nu makamlarında ziyaret eden Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin kampanya hakkında bilgi vererek destek istedi. Tiryaki Holding adına Gaziantep'e iki okul yaptırma sözü veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu "Hayatım boyunca 3E'ye çok önem verdim. Evlilik, Evlat, Eğitim. Hem birey olarak hem de ülke olarak mutlu ve başarılı bir hayatın anahtarının bu 3E olduğunu düşünüyorum. Biz de Tiryaki Holding olarak bu anahtarlardan bir tanesi olan "Eğitim"e destek verebilmek adına üzerimize düşenleri yapacağız 21. yüzyıl standartlarında bir nesil yetiştirmenin tek yolu nitelikli eğitim kurumlarıyla mümkündür.

Sanayi alanında markalaşmış Gaziantep'in eğitim alanında da aynı noktaya taşınmasını hedefleyen ve Gaziantep Valimiz Sayın Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem Serin tarafından yürütülmekte olan "Bir Okul Bin Gelecek" kampanyasıyla ilgili çalışmaları takdirle izliyoruz. Bizler de yönetim kurulumuzda konuyu görüşerek Gaziantep'e iki okul yaptırma kararı aldık. Eğitim, ülke kalkınmasının en büyük unsurları arasında yer alıyor ve eğitimli insan gücü 21.yüzyıl dünyasının en önemli kaynağı olacak. Zira gelişen teknolojiye hakim, bilginin kölesi değil efendisi olmuş, farklı ülkelerin insanlarıyla entegre olmayı başaran ve dünyada söz sahibi bir nesil yetiştirmek istiyorsak çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak, eğitim kurumlarımızın gelişmesini desteklemek ve eğitimi devletin görevi olarak görmekten vazgeçmek zorundayız. Umuyorum ki önümüzdeki günlerde taahhüt ettiğimiz iki okulla ilgili protokolleri imzalayacak ve okul yapımı için harekete geçeceğiz. Gaziantep, kampanyanın başarıyla sonuçlanması halinde eğitimde de markalaşarak en önemli sorununu çözecektir" dedi.

Tiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nun kampanyayı desteklemek için iki okul sözünü memnuniyetle karşılayan Gaziantep Valisi Erdal Ata "Tiryaki Holding uluslararası arenada sektörünün liderliğine oynayan ve sadece Gaziantep'in değil, ülkemizin gurur duyduğu büyük bir kurumdur. Bugün yaptığımız görüşmede Tiryaki Holding tarafından iki okul yapım sözü aldık. Önümüzdeki hafta içerisinde gerekli protokolleri yapacağız. Tiryaki Holding'in ve Gaziantep'e her alanda önemli katkılar sağlayan başta Ali Tiryakioğlu olmak üzere Tiryakioğlu ailesinin eğitime olan desteklerinin bundan sonda süreceğine inanıyorum." dedi. "Bir Okul Bin Gelecek" kampanyanın başarıyla sonuçlanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de okul taahhütlerinden dolayı Tiryaki Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'na teşekkür ederek, sözlerine şöyle devam etti.

"Kampanyamıza en önemli desteklerden birisini şüphesiz Tiryaki Holding vermektedir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hedeflediğimiz 200 okula ulaşabilmek için hayırsever vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Herkes gücünün yettiği oranda katkı sağlamaya çalışıyor. Hayırsever vatandaşlarımıza ve bizleri destekleyenlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. Merkez ofisi İstanbul'da bulunan, Gaziantep, Trabzon, Mersin ve Bandırma illerinde 5 ayrı üretim tesisine sahip olan Tiryaki Holding bakliyat, tahıl, kuruyemiş, yağlı tohumlar ve yem sektöründe bir dünya markası olarak faaliyet göstermektedir. 50'den fazla ürün çeşidi ve 2 milyon tonun üzerinde iş hacmiyle 80'den fazla ülke ile ticari ilişki içinde bulunan Tiryaki Holding ülke ekonomisine sağladığı katma değer yanında istihdam alanında da Türkiye'nin gururu haline gelmiştir. Tiryaki Holding'in eğitime katkılarının önümüzdeki dönemlerde de süreceği ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Ekrem Serin Gaziantep Erdal Ata Eğitim Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title