Haberler

Tepki çeken 23 Nisan gösterisi! Küçücük çocuğa Dilan Polat taklidi yaptırdılar

Güncelleme:

Bir okulun 23 Nisan gösterinde küçücük bir çocuğa 5 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat taklidi yaptırıldı. Polat'ın şarkısıyla dans eden çocuğun daha sonra çocuk polisler tarafından götürüldüğü gösteri vatandaşların tepkisini çekti.

Ülkenin her yerinde gösterilerle kutlanan 23 Nisan'da bir okulun öğrencisine yaptırdığı Dilan Polat taklidi tepki çekti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Çocuklar tarafından yapılan gösteride pembe elbise giyerek saçına sahte dolar takılan küçük bir kız çocuğu Dilan Polat'ın Enerci ismindeki şarkısıyla dans etti. Gösterinin devamında polis kostümü giyen öğrenciler, Dilan Polat taklidi yapan öğrenciyi götürüyor. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler tepki çekti. Öğretmenlerin böyle bir gösteriye izin vermesine sinirlenen vatandaşlar "Böyle öğretmenlerin okulla ilişiği kesilsin" yorumu yaptı.

İşte gösteri için yapılan bazı yorumlar:

Tepki çeken 23 Nisan gösterisi! küçücük çocuğa Dilan Polat taklidi yaptırdılar

NE OLMUŞTU?

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu ve Polat ailesinin birçok üyesinin de aralarında bulunduğu toplamda 14 şüpheli, 5 Kasım günü suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, vergi usul kanununa muhalefet, mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizlemek, spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılık etme gibi suçlardan tutuklanmıştı.

Ecem Altan
Haberler.com - Eğitim

Dilan Polat 23 Nisan Çocuk Çocuk 3.Sayfa Eğitim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Aktan Özer:

Öğretmenlerin de kalitesi çok düştü. Bırakın bu okullarda gösteri işlerini de adam gibi eğitim verin.

114
10
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ülkede akıllı telefon yasaklanmalı! Akıllı kimse kalmadı

71
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Belli ki; Güldür Güldür Show tarzı bir komedisi skeci yapmaya çalışmışlar işin Aslı komik olmamış ama neden bu kadar tepki gösterildiğini anlamak da imkansız. Şu tepki gösterenlerin tamamında Instagram hesabı vardır ve hesaplarda sosyetik fenomenler takibe alınmıştır inanın.

31
23
yanıtYanıtla
EVO20 :

Doğru düzgün kültürümüzü yansıtan bölgeye ait bir oyun oynamak varken bu nası bi saçmalık. Yeni nesil öğretmenler gerçekten sıkıntılı kardeşimin okulunda da var selfie çekmekten öğrencilerle ilgilendiği yok sadece selfie çekmek için öğrencilerin yanına gidiyor kadın!

49
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

toplum taklidi çocuğa saçma diye tepki göstermiş, aslını da fenomen yaptı . asıl saçma olan toplum bence

36
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title