Haberler

Siirt'te Okul Bahçelerinde Düzenleme Çalışmaları

Güncelleme:

Siirt Belediyesi tarafından, Atatürk Anadolu Lisesi Milli Piyango Erkek Öğrenci yurdu bahçesinde yapılan düzenleme çalışması tamamlandı.

Siirt Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü tarafından Atatürk Anadolu Lisesi Milli Piyango Erkek Öğrenci yurdu bahçesinin düzenlenmesi amacıyla Kasım ayında başlatılan çalışmalar kapsamında, 50m2 'lik kamelya, bank ve yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Atatürk Anadolu Lisesi Milli Piyango Erkek Öğrenci Yurt müdür Tacettin Eryeşil ziyaret sırasında yaptığı konuşma, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın göreve geldiği günden bu güne kadar eğitim camiasına büyük katılarda bulunduğunu ifade ederek kedi izlenimleri doğrultusunda eşit ve ayrımsız hizmetten dolayı Siirt halkının takdirlerini topladığını, bu nedenle yurdun bahçesinde yapılan düzenlemelerden dolayı kendisi ve öğrencileri adına Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'a ve emeği geçenler teşekkür etti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Eğitim

Siirt Belediyesi Selim Sadak Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title