Haberler

AYT'ye geç kalan öğrenci, velilerin ısrarının ardından sınava alındı

Güncelleme:

YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi için sabah saatlerinde okulların önünde kuyruk oluştu. İstanbul Avcılar'da bir öğrenci okula vardığında kapıların kapandığını görmesiyle büyük üzüntü yaşadı. Çevredeki velilerin ısrarı sonucunda görevliler adayı içeri aldı. Gencin koşarak okula girdiği anlar kameralara yansıdı.

Üniversite adayları, ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ( Yks ) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi'ne girmek için sabahın erken saatlerinde okul önlerinde beklemeye başladı. Avcılar'da sınava girecek bir öğrenci ise, sınava son anda yetişti. Kapılar kapandıktan sonra okul önüne gelen öğrenci, velilerin ısrarı sonucu, görevlilerin kapıyı açmasıyla içeri girdi.

SAAT 10.00'DA KAPILAR KAPANDI

Öğrencilerin aylardan bu yana hazırlandığı YKS'nin ikinci oturumu Alan Yeterlilik Test sınavı saat 10.15'te başladı. Avcılar Merkez Mahallesi'ndeki Abdulkadir Uztürk Ortaokulu ile hemen yanındaki Sabancı İnsa 50'nci Yıl Lisesi'nde de saat 10.00'u gösterdiğinde bahçe kapıları kapatıldı.

Öğrenci sınava son anda yetişti

VELİLERİN ISRARIYLA İÇERİ GİRDİ

İnsa 50'nci Yıl Lisesi'ne kapının kapanmasından hemen sonra elinde sınava giriş kağıdı ile gelen bir öğrenci ise, bir süre çaresizce bekledi. Görevlilerle konuşan öğrenci için, velilerin de ısrarıyla kapı açıldı ve öğrenci içeri alındı. Öğrenci koşarak okul bahçesine girdi. Öğrencinin sınava gireceği okul yerine yakındaki bir başka okula gittiği için geç kaldığı öğrenildi.

Öğrenci sınava son anda yetişti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

İstanbul Avcılar AYT YKS Eğitim Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (5)

Amokachi:

Nerede hak, hukuk? Alınmayanlar ne olacak?

98
38
yanıtYanıtla
Zehra Tokdemir:

Ee niye kural var ozaman direk bırakın herkes istediği saatte gelsin sabahın köründe gelip bekleyenler enayimi

37
19
yanıtYanıtla
Adem:

Geç kalanları ayrı bir salona alabilirler.

38
8
yanıtYanıtla
Hakan B.:

Binaya alınmamıştır. Referans bahçe kapısı değil bina kapısı. O kapı görevlisi de soruşturma geçirebilir.

20
0
yanıtYanıtla
Dambıl Dor:

Ee ısrar edersek alıyorlar algısını oluşturdun,seneye yarım saat yaygara olur kapıda alın diye. sınavı nasıl yapacaksınız bakalım gürültü patırtıyla.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title