Haberler

Kartal Belediyesi Yaz Tatilinde Mahalle Şenlikleri Düzenliyor

Güncelleme:

Kartal Belediyesi, yaz tatiline giren öğrencileri, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı 'Mahalle Şenlikleri' ile buluşturacak. Şenlikler, Kartal'ın 20 mahallesinde düzenlenecek ve çocukların arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirip oyunlar oynaması hedefleniyor. İlk şenlik yarın Uğur Mumcu Mahallesi'nde başlayacak ve 18 Ağustos'a kadar tüm mahallelere taşınacak.

Kartal Belediyesi, yaz tatiline giren öğrencileri, birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı 'Mahalle Şenlikleri' ile buluşturacak.

Kartal'ın 20 mahallesinde düzenlenecek Mahalle Şenlikleri yarın başlıyor. 'Haydi Çocuklar! Yaz Tatilini Kartal'da Mahalle Şenlikleri ile Kutluyoruz' sloganıyla yapılacak etkinliklerde, çocuklar arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirip çeşitli oyunlar oynaması hedefleniyor.

Mahalle Şenlikleri'nin ilki 4 Temmuz Salı günü (yarın) Uğur Mumcu Mahallesi, Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde 15.00-19.00 saatleri arasında yapılacak. 5 Temmuz Çarşamba günü Yakacık Çarşı Mahallesi'nde yer alan Bayram Demirkol Parkı'nda devam edecek eğlence, 18 Ağustos Cuma gününe kadar Kartal'ın tüm mahallelerine taşınacak.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Kartal Belediyesi olarak, yaz tatilinde Kartallı çocuklarımız ile eğlence dolu anlar yaşayacağımız Mahalle Şenliği'ne hazırlanıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title