Haberler

Hayaller Gerçek Olsun Derneği'nden Hataylı depremzedelere özel gece! Haluk Levent sahne alacak

Güncelleme:

Ulusumuzun geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın potansiyellerine inanan, bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla kurulan Hayaller Gerçek Olsun Derneği Hatay'da gerçekleştirecekleri ilk projelerine kaynak yaratmak amacıyla özel bir bağış gecesi düzenliyor. Depremin yaralarını sarmaya çalışan Hatay'da hayata geçirilecek Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri Projesi Milli Eğitim Bakanlığı, Hatay Valiliği ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülecek.

Çocuklara ve kadınlara yönelik bilgi ve beceri atölyeleri olarak planlanan "Ekolojik Bilim ve Sanat Atölyeleri" şehirde herkesin kolayca ulaşabileceği bir lokasyonda, Hatay'ın merkezinde inşa edilecek. Fütüristik ve çevreci peyzajıyla dikkat çeken bir kompleks olarak hizmet verecek olan atölyelerdeeğitimler Hatay Valiliğinin koordinasyonuyla, Milli Eğitim Bakanlığının alanında uzman kadrolarınca yürütülecek.

HEDEF HATAYLI KADINLAR VE ÇOCUKLAR

Ekolojik bilim ve sanat atölyelerine katılan çocuklar edinecekleri ekstra bilgi ve becerilerle gelecek hedeflerini çok daha yukarılara taşırken, Hataylı kadınlar ise edinecekleri teori ve pratik kazanımlarla iş ve meslek sahibi olabilecek.

HALUK LEVENT SAHNE ALACAK

Gecede ayrıca deprem sonrası dönemde Hatay'da derneğin yaptığı yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılan gençlere sertifika verilecek. Bağış gecesine katkılarından dolayı Raşit Altun, Cüneyt Yalınkılınç, Neslihan Yetişkin, Hakan Tangülü, Dinçer Alaca'ya, programın sunuculuğu üstlenen Esra Esen Atayeter ve Mehmet Aydın'a, Karadeniz Antik'e, İsmail Küçükkaya'ya ve Haluk Levent'e de plaket takdim edilecek.

ESERLER BAĞIŞ GECESİNDE SATIŞA SUNULACAK

Hatay için yola çıkan Hayaller Gerçek Olsun Derneği'nin gecesinde Karadeniz Antik desteğiyle gerçekleşecek açık arttırmada eserler hem salondaki misafirlere hem de geceye çevrimiçi bağlanan misafirlere satışa sunulacak. Açık arttırmada Raşit Altun, Şahin Ergin, Birim Aksuyek, İpek Güven, Elif Nil, Neslihan Yetişkin'e ait tablolar, Galatasaraylı Icardi'nin imzalı forması, Fenerbahçe Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı iki forması ve bir adet Beşiktaş Kulübü futbol takımının tam kadro imzalı forması satışa sunulacak. Açık arttırmadan elde edilen gelir de derneğin projesine kaynak olarak aktarılacak. Gece iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının önemli isimlerini buluşturacak.

Zehra Yaşık
Haberler.com - Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Müdürlüğü Hatay Valiliği Haluk Levent Hatay Eğitim Yaşam Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title