Haberler

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Eylül Ayının Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, 771 yeni üye ile Türkiye'deki teşkilatlar içinde Eylül ayının şampiyonu oldu. Genel Sekreter Talat Yavuz, Başkan Mehmet Sezer ve ekibini tebrik etti.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi Türkiye'deki teşkilatlar içinde Eylül ayının şampiyonu oldu. Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, 771 yeni üye ile zirveye yerleşen Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'nin 52. İl Divan Toplantısı'na katılarak Başkan Mehmet Sezer ve ekibini tebrik etti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Ekim ayı olağan 52. İl Divan Toplantısına katıldı. Adana Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Yavuz'un dışında Adana 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Sezer, 2 Nolu (Üniversite) Şube Başkanı Mehmet Benli, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Yönetimi, ilçe başkanları ve il divan üyeleri katıldı.

Toplantının başında bir selamlama konuşması yapan Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer 2023-2024 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu. Filistin'de işgalci İsrail'in mazlumlara yönelik soykırımını da kınayan Sezer, eğitim çalışanlarının gündemindeki konulara dair düşüncelerini paylaştı.

Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılını üye kazanımları noktasında Eğitim-Bir-Sen teşkilatları içerisinde şampiyon olarak tamamladıklarını hatırlatan Başkan Sezer, 2023-2024 eğitim öğretim yılına da 771 yeni üye kaydı yaparak başladıklarını ve Eylül ayını da Türkiye şampiyonu olarak tamamladıklarını vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Sezer, Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından bu yıl mesleğe başlayan tüm öğretmenlere takdim edilmek üzere hazırlanan 'Hoş geldin Öğretmenim' hediye setinin içeriğiyle ilgili tanıtım da yaptı.

Mehmet Sezer'in ardından Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz da başta 7. Dönem Toplu Sözleşme Döneminde yaşananlar olmak üzere eğitim gündemine dair düşüncelerini paylaştı. Eğitim-Bir-Sen Adana İl Divan üyelerinin üye kaydındaki başarısını da takdir eden Yavuz, bundan sonra da Adana Şubesi'nin aynı başarıyı göstereceğine inandığını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanları yaptığı yeni üyelikleri Yavuz'a takdim ederken Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer de Talat Yavuz'a tablo hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Bir Sen Mehmet Sezer Talat Yavuz Türkiye Adana Eylül Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title