Haberler

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Güncelleme:

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Say, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ederek, verimli bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu.

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ederek, verimli bir yıl geçirmeleri dileğinde bulunan Başkan Say, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüksek standartlara ulaşması için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi. Okulların açılmasıyla birlikte beraber çocukları ayrı bir heyecan ve mutluluğun sardığını aktaran Başkan Say, mesajının devamında, "Ülkemiz ve kentimiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Çok büyük bir genç nüfusumuz ve öğrenci potansiyelimiz var. Yarının doktorları, mühendisleri, hakimleri, belediye başkanları bu yavrularımızın arasından çıkacak. Onların okuması, iyi bir eğitim alması, tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması, mutlu bir şehirde yaşaması, hepimizin en önemli dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız onlar için. Bizler de Edremit Belediyesi olarak her zaman, çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 4 yıl içerisinde sürekli eğitim merkezleri başta olmak üzere öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, okullarımızın tadilat ve onarımları gibi birçok önemli hizmete imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Gelecek bilgiyi elinde bulunduran ülkelerin olacaktır. Öyleyse bizler de bilgi dağarcığımızı daha da artırmak, bilgiyi ve sahip olduğu gücü elde etmek için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızın Edremit'imize, ülkemize, Van'daki öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Öğretim Yılı İsmail Say Edremit Edremit Belediye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 54 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title