Haberler

Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri 2023 Projesinde Yer Aldı

Güncelleme:

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri 2023 projesi kapsamında, Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir, Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, Kars Kağızman Akdam Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Kars Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nde konferanslar verdi. Özdemir, öğrencilere bilimsel bilgiler aktararak toplumda nezaket, anlayış ve iyilik değerlerini yaymayı hedefledi.

Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir "TÜBİTAK Bilim Söyleşileri 2023" Projesinde yer aldı.

"TÜBİTAK Bilim Söyleşileri 2023" projesi ile alanında uzman bilim insanlarının öğrencilerle buluşturulması sağlanarak, toplumdaki bilim farkındalığını ve popüler bilim okuryazarlığını artırmak hedefleniyor. Bu söyleşilerle birlikte hedef kitlenin bilimsel konuları, kavramları ve süreçleri konferans veren bilim insanlarının deneyimlerinden yola çıkarak anlamasına olanak tanınıyor. Ayrıca konuşmacının öncelikle kendi deneyimlerinden yola çıkarak bilimsel bir kariyerin nasıl şekilleneceği konusunda da dinleyenlere rol model oluşturması bekleniyor.

Çıldır MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Cenap Özdemir, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu tarafından başlatılan "TÜBİTAK Bilim Söyleşileri 2023" projesinde yer alarak; Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi, Kars Kağızman Akdam Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Kars Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nde iletişim bilimleri kapsamında "Yaşamımızda İyilik, Nezaket ve Anlayış" konulu 3 ayrı konferans verdi. Konferansa katılan öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen Özdemir; "TÜBİTAK tarafından başlatılan bu projede yer alarak, proje kapsamındaki hedef kitlemiz olan öğrencilerin toplum içerisinde nezaket sahibi, anlayışlı ve iyi birer insan olmalarını sağlayabilmek adına bilimsel bilgiler aktarma fırsatı şahsıma verildi. Bu minvalde, eğitime katılan bütün öğrencilerimize vermiş olduğum bilgilerle onların hayatlarına dokunabilmenin mutluluğunu yaşadım. Dolayısıyla öğrencilerimizin aile ve sosyal yaşamlarına bu hayati değerleri aktaracaklarından eminim" dedi.

Konferanslar öğrencilerin sorularının ardından kurum yöneticileri tarafından, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal adına düzenlenen teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Mehmet Akif Ersoy Mehmet Akif Ersoy Kazım Karabekir Anadolu Lisesi Akif Ersoy Yunus Emre Kağızman Ardahan Tübitak Çıldır İyilik Çıldır Susuz Akif Ömer Kars Etkinlik Eğitim Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title