Haberler

Bakan Tekin, Gebze'de Bilim ve Sanat Merkezi'nin Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılan 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış programına Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın ve iş insanı Mehmet Tuğrul Tekbulut da katıldı. Bakan Tekin, okul yapımında bürokrasi sürecine değinerek hayırseverlerin katkısını önemsediklerini belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, iş insanı Mehmet Tuğrul Tekbulut ve Leyla Tekbulut tarafından Kocaeli'nin Gebze ilçesine yaptırılan Gebze 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış programına Bakan Tekin'in yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın, iş insanı Mehmet Tuğrul Tekbulut ve Leyla Tekbulut ile davetliler katıldı.

'BİRÇOK HAYIRSEVERİ BU SÜREÇTEKİ SIKINTILARIMIZDAN DOLAYI ADETA BIKTIRIYORUZ'

Okul yapımında bürokrasi sürecine değinen Bakan Tekin, 'Okul yapacağız' dendiğinde yerel yönetimlerin, merkezi idarelerin, başka kamu kurumlarının arazi ve arsa konusunda bizlere bu kadar zorluk çıkarmamaları gerekiyor. Okul yapacak birisini bulduysak hemen bırakalım, bu kadar bürokrasiye birçok hayırseveri bu süreçteki sıkıntılarımızdan dolayı maalesef adeta bıktırıyoruz. İmar, planlama, mülkiyet, bir sürü problemden dolayı bunları yaşıyoruz. Bunları yaşamadığımız, çokça hayırseverin işin içinde olduğu bir döneme hep beraber gireriz. Bizler bakanlık olarak hayırsever katkılarını çok önemsiyoruz. Sadece hayırseverlerin değil toplumun her kesimini eğitim sürecinin içerisinde var olmasını, bizimle paydaş olmasını arzu ediyoruz. Eğitim, politik ayrılıklar, politik görüş ayrılıkları dikkate alınmaksızın, toplumun tamamının sürecin içerisine dahil olması gereken bir mekanizma ve ben herkesi davet ediyorum. Hep beraber gelin eğitim sürecini yürütelim. Katkılarınızı, desteklerinizi bekliyoruz. Hayırseverlerimizin katkısını ayrıca bekliyoruz ifadelerini kullandı.

OKULLARI ZİYARET ETTİ

Bakan Tekin, Kocaeli'de gerçekleştirdiği programda ayrıca okulları da ziyaret etti. İlk olarak Derince ilçesindeki Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Bakan Tekin, ardından da Gebze ilçesinde bulunan TÜBİTAK Fen Lisesi'nde öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Tahir Büyükakın Mehmet Tuğrul Yusuf Tekin 23 Nisan Kocaeli Gebze Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 10 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! 9-10 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kaptanlık Oyun nedir Survivor Kaptanlık Oyunu formatı nedir? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Perşembe kaptanlar kim oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 9 Mayıs Perşembe? #129488 #128148 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title