Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TOBB Anaokulu temel atma törenine katıldı

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsası öncülüğünde yaptırılacak TOBB Anaokulu temel atma törenine katıldı. Yenişehirlioğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de ara eleman konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu, ilçedeki sivil toplum örgütleriyle ilçeye yeni bir meslek lisesi kazandırılabileceğini aktardı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsası öncülüğünde yaptırılacak TOBB Anaokulu temel atma törenine katıldı.

Yenişehirlioğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de ara eleman konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu, ilçedeki sivil toplum örgütleriyle ilçeye yeni bir meslek lisesi kazandırılabileceğini aktardı.

Birlik ve beraberlik içinde, gerçekleştirilmeyecek hiçbir şeyin olmadığını kaydeden Yenişehirlioğlu, şöyle konuştu:

"Yeter ki hak ve adaletten şaşmayalım. Amacımız memleketimize, bölgemize hizmet etmek olsun. Kendi şahsi çıkarlarımızın çok ötesinde insanımıza hizmet etmeyi öncelersek ki içerisinde bulunduğumuz siyasi partinin çalışması ve felsefesi de budur, yapılmayacak hiçbir iş yok. Yeter ki gücümüzü bir araya getirelim. Yeter ki birbirimize sarılalım. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görelim. Vatandaşa hizmet noktasında, bölgemize, neye katkı sağlayacaksak; el ele verdiğimizde halledemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur."

Yenişehirlioğlu, temelini attıklarını anaokulunun fiziki şartlarının çok iyi olacağını belirterek, "Bitmiş halini de Allah bize görmeyi nasip etsin. Hayırlı hizmetler yapmayı, el ele tutuşmayı Allah bize nasip etsin." diye konuştu.

Daha sonra temeli atılan anaokulu 8 derslikli, 160 öğrenci kapasiteli olarak yapılacak. İki kattan oluşacak okulda dersliklerin yanı sıra faaliyet ve oyun odaları, çok amaçlı salon, destek eğitim odası da yer alacak.

Kaynak: AA / Eğitim

Ticaret Ve Sanayi Odası Bahadır Yenişehirlioğlu Bahadır Yenişehirlioğlu Milli Eğitim Bakanlığı Meslek Lisesi AK Parti Türkiye Akhisar İnşaat Eğitim Toplum Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title