Haberler

O artık 15 yaşında koca delikanlı! İşte filozof Atakan'ın son hali

Güncelleme:

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Bir dönem en çok konuşulan çocuk olan Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı. 10 yaşındayken 5 ayda 250 felsefe kitabı okuyan ve açıklamalarıyla gündeme gelen Atakan Kayalar, şimdilerde 15 yaşında. Atakan'ın, aradan geçen 5 yıldaki değişimi fotoğraf karelerine de yansıdı.

Türkiye, 10 yaşındaki Atakan Kayalar'ı sosyal medyada paylaşılan görüntüsüyle tanıdı. Bir alışveriş merkezinde kitaplara bakarken düşüncelerini paylaşan ve okuduğu kitaplardan bahseden Atakan Kayalar, bir dönem internette en fazla araştırılan isimler arasında yer aldı. 250 kitap okuduğunu dile getiren Atakan Kayalar, küçük yaşta olmasına rağmen felsefe kitaplarına olan ilgisi ve söylemleri ile sosyal medyada 'Filozof Atakan' olarak anılmaya başlandı.

"TANINMAK İYİYDİ, GÜZELDİ"

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Atakan'ın son hali ortaya çıktı. Konuşma üslubu, felsefeye merakı ve yaşının ilerisinde bilgisiyle dikkat çeken Filozof Atakan uzun süredir gözlerden uzaktaydı. 15 yaşına giren Atakan, popüler olduğu dönemde, "Birden ünlenince üzerimde bir yorgunluk oldu. Ama bu yorgunluğu kısa sürede attım. Tanınmak da kötü bir şey değil. İyiydi, güzeldi..." açıklamasında bulunmuştu.

İşte filozof Atakan'ın son hali;

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

15 yaşında koca delikanlı oldu! İşte filozof Atakan'ın son hali

Kaynak: Haberler.com / Eğitim

Atakan Kayalar Son Hali Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

fatih çelik:

boş okumuş dedikleri bu olsa gerek

235
84
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Sen karar vericimisin? boşu doluyu zırvalıyorsun? Dolu okuyan günümüz mimarlarını da görüyoruz. yaptıkları binalar kibrit kutusu gibi. lk depremde yerle bir oluyor. Ama okumadan 500 yıl önce yapılan camiler minareler hanlar köprüler, 500 yıl ayakta ve estetik güzellikleri var.

yanıt149
yanıt101
duyarlı vatandaş:

Uzman çocuk gelişimci olarak söylüyorum: Gelişim evreler halinde olmalı, çocuğun Aristo’nun devlet kitabını okuması buna benzer ileriki becerileri varmış gibi yansıtmak gelişime ters olup doğru bulmuyorum. Her evrenin doğal akışında yaşanması tarafıyım…

239
10
yanıtYanıtla
o. kara:

çocuk oyun oynar, ne felsefesi yahu? haydı o zaman fifa'ya beyler))) hahaha)

yanıt101
yanıt13
Yasef Behar:

Çok yeteneklı bır çocuk mıllet kıskaç Bızler yeteneklı başarılı her kimse çekemeyız

48
107
yanıtYanıtla
Emre Kaya:

Başımıza filozof yaptılar birde vay arkadaş vay arkadaş bu tiyatrolara kanmayın desteklemeyin kulak asmayın sonra kaybolup gidiyor insanların destekleyip de yukarlara çıkardığı kişiler şimdi sizlere tepeden bakıyor yanına yaklaştırmıyor heyyyy heyyyy

92
12
yanıtYanıtla
Orco Can:

Alman ata sözü derki merdivenleri zıplayarak cıkamassın . Teke teker cıkarsan hem yolrulmassın Hende ne kadar cıktıgının farkına varmassın

60
6
yanıtYanıtla
Mehmet Şahin:

CharmQuell in videosundan mı çarptınız

43
1
yanıtYanıtla
TROLLERLE MÜCADELE VAKFI:

Çocuk çok değişmiş yolda görsem tanımam.

33
3
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bu çocuk bakkala gidip 2 ekmek alamaz

26
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title