Haberler

Edirne?de CHP'li Gençlerden Cumhuriyet Gazetesi Protestosu

Edirne'de CHP'li gençlerden Cumhuriyet Gazetesi protestosuEdirne'de CHP Gençlik Kolları üyeleri, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonu protesto etti.

Edirne'de CHP'li gençlerden Cumhuriyet Gazetesi protestosu

Edirne'de CHP Gençlik Kolları üyeleri, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonu protesto etti.CHP Edirne Gençlik Kolları üyelerinin Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonu protestosuna Belediye Başkanı Recep Gürkan da destek verdi. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 100 kişi ellerindeki Cumhuriyet Gazetesi ile gelerek, Özgür basın susturulamaz, Darbeci değil laik Türkiye sloganları attı. CHP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Kutay Özköse, Bugün rejime karşı olan hatta bu ismi taşıyan gazeteye bile tahammülü olmayan kin ve nefret siyaseti yapan o partiye karşı, tek adamcılığı isteyen o partiye karşı burada toplanmaktayız. Bu yaşanan ilk değil. Ama biz sesimizi çıkarmazsak sonda olmayacak. Bugün bazı zihniyetler basın özgürlüğünün üzerine gitmekte, basında aynı gençliği bastırmanın çabalarına devam etmektedirler. Bugün mücadelemiz Atatürk ve Cumhuriyet mücadelemiz. Bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Basın özgürlüğünü destekliyoruz. Basın özgürlüğüne inanıyoruz, yandaş değil özgür basın diyoruz dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'da, 15 Temmuz darbe kalkışmasını basının engellediğini ifade ederek, Eğer basın özgür olmasaydı sokağa çıkamayacak 15 Temmuz gecesi o kanlı kalkışmadan FETÖ'nün o darbesinden beklide Türk milletinin de haberi olmayacaktı. Türkiye'de darbeyi önleyen bir güç varsa, en büyük güç o özgür basındı dedi.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı protesto gösterisinde, partililer Cumhuriyet gazetelerini okuma etkinliği yaparak olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Gazetesi Recep Gürkan Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

CHP'li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı

CHP'li vekiller Erdoğan salona girince 5 yıl sonra bir ilke imza attı

Bahçeli, topa tuttuğu Özgür Özel ve DEM Partililerle tokalaştı

Dakikalar önce topa tuttuğu Özel'i karşısında görünce bambaşka davrandı

Yapıcıoğlu'ndan çok konuşulacak sözler: CHP'nin 6 okuna kaçakçılık da eklenir mi?

Yapıcıoğlu'ndan Özel'i küplere bindirecek sözler: CHP'nin 6 okuna bu da eklenir mi?

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });