Haberler

Yanukoviç Kaçarken Sarayını Boşaltmış

Güncelleme:

Hükümet karşıtı gösteriler nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalan Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Yanukoviç'in saraydan kaçış görüntüleri ortaya çıktı.

Hükümet karşıtı gösteriler nedeniyle geçen ay görevini bırakmak zorunda kalan Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in saraydan kaçış görüntüleri ortaya çıktı. Yanukoviç'in kaçarken kamyonlar dolusu değerli eşyayı yanında götürdüğü anlaşıldı.

KAMYONLAR DOLUSU EŞYA GÖTÜRDÜ

Ukrayna televizyonunun yayınladığı görüntüler, devrik lider Yanukoviç'in devlet başkanlığı sarayını elinde sadece valiziyle terketmediği, yanında kamyonlar dolusu değerli eşya götürdüğünü kanıtladı.

DEĞERLİ EŞYALARI KAMYONLARA YÜKLENDİ

Ukrayna televizyonuna göre Kiev sokaklarında gösteriler devam ederken Yanukoviç, Avrupa Birliği'nin girişimiyle muhaliflerle varılan anlaşmayı imzalamaya gittiği sırada saraydaki hizmetliler de değerli eşyaları toplamak için seferber oldu. Birbirinden kıymetli vazolar, paha biçilemez tablolar saraydan çıkarıldı ve dışarıda bekleyen kamyonlara yüklendi. Kutu kutu taşınan eşyalar arasında heykeller, silahlar ve saatler de vardı. Sarayın güvenlik kameralarına yansıyan bir kadının ise, Viktor Yanukoviç'in sevgilisi olduğu iddia edildi.

VALİZLERİNİ KENDİ TAŞIYOR

Muhaliflerle anlaşma imzalayan Yanukoviç, daha sonra sarayına giderek değerli eşyalarının toplanmasına yardımcı oluyor. Görüntülerde eski cumhubaşkanının valizleri bizzat taşıdığı görülüyor. Daha sonra eşyaların doldurulduğu kamyonlar, bilinmeyen bir yöne doğru yola çıkarken Yanukoviç ve sevgilisi de sarayı terkediyor.

Şu sıralar Rusya'da bulunan Viktor Yanukoviç'in taşıdığı bu eşyaları beraberinde götürüp götüremediği ise bilinmiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Viktor Yanukoviç Ukrayna Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

31 MART YOLUN SONU YENİ DİZİdiyar500@hotmail.:

:D ALOO YANUKOVİÇ ..

0
2
yanıtYanıtla
Müdürnedimhalil@yahoo.de:

Daha cok avucunuzu yalarsiniz.Bu Partiyi düsürecek ,görünürde hic bir isik görünmüyor.Siz en iyisi daha erkenken bir bardak ilik su yada TAYYIP Ayrani iciniz.

yanıt0
yanıt0
hikmet847nrtt@mru4.co.dh:

teyyible cok benziolar aynı seyleri yapiyolar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title