Haberler

Van Damme'ın Kızı Babasının Yolunda Yürüyor

Güncelleme:

Aksiyon filmleriyle tanınan aktör Van Damme'ın kızı, babası gibi dövüş sanatlarında ve sporda kendini gösterdi.

Aksiyon-dövüş filmlerinin efsane oyuncusu Jean-Claude Van Damme ile eski vücut geliştirme sporcusu Gladys Portugues'in 25 yaşındaki kızı Bianca, anne ve babasının izinden gidiyor. Bianca Bree'nin kaslı ve şekilli vücudu görenleri kendine hayran bırakırken güzelliğiyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

ÇOCUKKEN DÖVÜŞ SANATLARI VE SPORDAN NEFRET EDİYORMUŞ

Babasının mesleği olan dövüş sanatlarından nefret eden ve sporla arasına mesafe koyan bir çocuk olan yetişen Bianca, bu açığını ergenlik çağından sonra hızlıca kapatmış. New York Post'a konuşan Bianca; "Ben daha çocukken, kendimi disipline edebilmem için annem beni dövüş sporlarına yönlendiriyordu. Henüz yedi yaşındaydım ve katlanamıyordum." ifadelerini dile getirdi.

BABASI VAN DAMME İLE BİRLİKTE 6 FİLMDE ROL ALMIŞ

Cesur Bianca, babası Van Damme'ın 6 filminde yardımcı rollerde oynamış lakin kendi isminin başrol olarak yazılacağı bir film yapmak istediğini açıkladı. "İnsanlar bana gelip babamı ne kadar sevdiklerini anlatıyorlar. Bunu duymak hoş olsa da 'bunun benimle ne ilgisi var' diyorum." Bianca kendisinin başrolünde oynayacağı birkaç film projesinin yolda olduğunu ifade etti.

HEM KASLI HEM DİŞİ OLUNABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İSTİYORMUŞ

Bianca, aynı anda bir genç kız ve atletik bir insan olunabileceği mesajını vermek istediğini belirterek; "Küçük çocuklara kaslı bir vücuda sahip olarak da dişi olabileceklerini göstermek istiyorum. Yemek masasında bacak bacak üstüne atarken aynı zamanda kadın nezaketinden sapmadan bir hasmınızın da gününü güzelce gösterebilirsiniz." sözleriyle yaymak istediği mesajı dile getirdi.







Kaynak: Haberler.com / Dünya

Jean Claude Van Damme Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title