Haberler

Ünlü Spikerden Trump'ı Zora Sokacak İddia: Beni Dudağımdan Öpmeye Çalıştı

Güncelleme:

Fox News televizyon kanalının eski haber spikeri Juliet Huddy, Kudüs kararı ile dünyanın gündemine oturan ABD Başkanı Donald Trump için "Asansörde beni dudağımdan öpmek istedi" dedi.

Kariyerine radyo spikeri olarak devam eden Fox News televizyon kanalının eski haber spikeri Juliet Huddy, ABD Başkanı Donald Trump hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

ASANSÖRDE DUDAĞINDAN ÖPMEK İSTEMİŞ

Huddy, 2005 ya da 2006'da ABD Başkanı Trump'ın kendisini yemeğe çıkardıktan sonra Trump Tower'ın asansöründe dudağımdan öpmeye çalıştığını öne sürdü.

İşte ünlü spikerin konuyla ilgili yaptığı açıklama;

"Sadece beni Trump Tower'da yemeğe çıkardı. Asansörde güvenlik görevlisi varken bana 'elveda' dedi. Bu sırada yanağımdan değil, dudağımdan öpmeye kalktı. Alınmadım, 'Aman Tanrım' dedim daha çok. Ondan sonra her şey yolundaydı. Sadece garip bir andı. Daha sonra böyle bir şey denemedi, yalnız da kalmadık."

TRUMP'IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Eski Fox News sunucusu, daha sonra televizyon kanallarına konuk olarak gelen Trump'ın seyircilere kendisi hakkında, "Ona asıldım ama beni salladı" dediğini hatırlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Fox News Magazin Dünya Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500

Yorumlar (12)

Adınızı Yazın KAYA SERFAT:

allah belani versin tramp senin canin kolay cikmayacak milyonlarca insanin ahini aldin

18
1
yanıtYanıtla
Katil Amerika:

Haberlerde domuz görmekten bıktım usandım artık

7
0
yanıtYanıtla
Turkiye:

Tek care cin gibi kuracan nukleer istasyonlar ulkemize görbak nasil söz dinliyorlar amerika nukleer istasyonlari var diye havasindan gecilmiyor tabii yalakalik yapacak israile

3
0
yanıtYanıtla
AyNur:

ah ah ,,Trump için diyorumki,,, gelen gideni aratirmiş

2
0
yanıtYanıtla
cüce:

trump aslında içeride sıkıştı böyle birkakr almazdı

2
0
yanıtYanıtla
Hakan 4031:

Adam bunak ki.

0
0
yanıtYanıtla
Turk delikanlisi:

Buadam serefsiz am a hamama giren terler by Kari Mac senedir neredeymis simdimi itiraf editor bukariyida kuvvetli bit terletmek gerekir busene amarikada artisler unlulerin itiraf yili heroes birbirini sucluyorlar onedenle heroes biryere gelebilmek icin tezgahtan geciyor lar sonra unlu olunca zirvaliyorlar bastan niye soylemiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
atsız:

bop eş başkanlarından biri yakışır

0
0
yanıtYanıtla
KIYMET BILELM:

Sevgli cumhurbaşkanımızdan şikayetçi olan arkadaşlar sanırım tam olarak boyle bir başkan istyor galiba ahlaklı ve namuslu insanlar yaramiyo nde olsa bu ulkeye..

0
0
yanıtYanıtla
trup artık bunalmış 1-2 ile 12 yi birbirine karış:

birbirine

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title