Haberler

Ukrayna'nın Belgorod'a yönelik saldırıları Putin'i küplere bindirdi: İntikamımız sert olacak

Güncelleme:

Ukrayna ordusu, 400 bin nüfuslu Rus şehri Belgorod'a saldırılarını son günlerde iyiden iyiye artırdı. Şehirde eğitim kurumları ve alışveriş merkezleri kapatılırken, dün gerçekleşen saldırılarda 2 kişi öldü, çok sayıda ev hasar aldı. Seçimler devam ederken gerçekleşen saldırılara tepki gösteren Rusya lideri Putin, intikam alacaklarını duyurdu.

Ukrayna askeri, sınıra komşu Rus kenti Belgorod'a saldırıları artırdı. Rus yetkililer okul ve alışveriş merkezlerini kapatma kararı aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin seçimler devam ederken yaşanan saldırıların intikamını alacaklarını söyledi.

ŞEHİR DRONELARIN HEDEFİ OLDU

400 bin nüfuslu Rus şehri Belgorod, Ukrayna topçusu ve dronelarının hedefi haline geldi. Kente yönelik saldırıların sıklığı artınca sivillerin günlük hayata katılımını kısıtlama kararı alındı.

Ukrayna'nın Belgorod'a yönelik saldırıları Putin'i küplere bindirdi: İntikamımız sert olacak

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ PAZARTESİ GÜNÜ AÇILMAYACAK

Şehirde eğitim kurumları hafta ortasına kadar kapalı kalacak. Alışveriş merkezlerinin de pazartesi günü açılmayacağı bildirildi. Dün kente yönelik saldırılarda 2 sivil öldü, çok sayıda ev hasar aldı.

PUTİN: SALDIRILARIN İNTİKAMINI ALACAĞIZ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da seçimler devam ederken yaşanan saldırıların intikamını alacaklarını söyledi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Dünya

Alışveriş Ukrayna Rusya Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Kemal Sağlam:

Adam ülkesini koruyor intikamını alır. Bizim gibi amerikaya usaklik yapmıyor

255
135
yanıtYanıtla
Narter Nart:

sen ne korumasından bahsediyorsun. Koruma savunmak amacıyla yapılır bu işgal ediyor. günde en az 100 rus asker ölüyor. Başkomutan makamıyla 20 yaşında cepheye zorla gönderdiği federasyon gençlerine komutanlık için birgün cephede savaşsın. Zırvalıyorsunuz. Adam egosunu tatmin ediyor.

yanıt133
yanıt89
Narter Nart:

bi defol git... nasıl gidersen öyle git. ama git. rusya bir normalleşsin. kgb artıklarını da beraberinde götür. kendi kinin zehrinle öl git.. yok öyle bir şey dünyanın hakimi olamayacaksınız...Biraz insanlığa faydalı olun..Ne bu sürekli işgal savaş, silah teknolojisi...kafayı yemişsiniz.

90
66
yanıtYanıtla
Kara Murat:

bu düşüncelerini dünyanın her yerine yayılmış kargaşa fitne savaş ölüm kuran batılı ittifaklar içinde düşünüyormusun. Mesela ırak suriye afganistan libya someli gibi birçok yerde milyonlarca masum sivili katlettiler. şuan filistinlileri el birliği ile kitlesel katliyam yapıyorlar.

yanıt24
yanıt2
Narter Nart:

aynen düşünüyorum kara murat....Batı, doğu, ortadoğu, uzak doğu, afrika, latin amerika ülkeleri liderlerini yaptıkları katlıamdanlardan kınıyorum. yenisin galiba...

yanıt4
yanıt1
Marko Apostolidis:

putin'i anlamak gerek anlamayan kara cahildir. rusya'nın etrafı ABD tarafından kuşatıldı (NATO ile başladı)... derken NATO üyesi olmayan devletlere asker bile konuldu (baltık devletleri) rahmetli eski alman başbakan helmut schmidt ukrayna rusya işine karışmayın elleriniz yanar demişti... rusya neden ukrayna'yı istiyor? kendi topraklarını korumak için, düşman önce ukraynada karşılansın diye. derken trump dedi bir seçileyim rusya ne yapıyor yapacak umurumda değil avrupayı rusyaya teslim edeceğim

40
40
yanıtYanıtla
Narter Nart:

tarih bilmeyen kara cahil sensin..İstanbul, Yeşilköy rus asker Berlin Anlaşması sana bir şeyler çağrıştırıyor mu... Pardon senin adın Apostolidis...Mesele tercihse eğer yanımızda güçlü bir rusya olmasından çok NATO' yu tercih edenlerdenim. Çünkü amerika sömürür ncak rus fırsatını bulduğunda işgal eder... rus faşizmini ve ülkesini savunmak için değil..Genişletmek için olduğunu anlayamayan kara cahiller...bu da sizin için...

yanıt42
yanıt29
KARAYEL:

Apostolisde rusya için “diş güçler” modunda!

yanıt5
yanıt9
Edin Culmus:

Ukrayna bağımsız devlet, ne koruması. Adam kırımı stratejik diye işgal etti

yanıt10
yanıt5
Doğan Kemer:

Sen vururken nasıldı

61
9
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title