Haberler

Ukrayna'da sirenler çaldı! Rusya bu sabah da Kiev ve birçok kente saldırı düzenledi

Güncelleme:

Rusya, dün sabah Kiev ve birçok kente düzenlediği hava saldırılarını bu sabahta sürdürdü. Hedef gözetmeksizin şehirleri vuran Rusya, Kiev, Lviv, Odessa, Ternopil ve Vinnitsa'ya füzeler ile saldırdı. Ukrayna Devlet Başkanı Zekenski saldırıların amacını, "Bizi yeryüzünden silmeye çalışıyorlar, evlerinde uyuyanları ve işe gidenleri öldürdüler. Malesef ölü ve yaralılarımız var. Lütfen sığınaklardan ayrılmayın" diyerek açıklamıştı.

Kırım Köprüsü'nün hedef alınmasından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin, intikam planını Ukrayna'nın kentleri üzerinden yaptı. Rus uçakları, dün sabah başta Kiev olmak üzere birçok noktayı vururken saldırılar bu sabahta sürdü.

RUSYA YİNE SALDIRDI

Dünkü saldırıların ardından bu sabahta Kiev'de alarm çaldı. Herkesin sığınaklara inmesi istenirken Rus uçakları gökyüzünde belirerek tekrardan sivillerin üzerine bombalar yağdırdı. Odessa ve Kiev başta olmak üzere Ukrayna'nın Lviv,Ternopil ve Vinnitsa kentleri vuruldu.

Ukrayna'da sirenler çaldı! Rusya bu sabahta Kiev ve birçok kente saldırı düzenliyor

75 ROKET ATILDI

Diğer yandan Ukrayna Genelkurmay Başkanı Valeriy Zalujniy dün sabahki saldırıların ardından, "Rusya bu sabah 75 roket fırlattı, 41 tanesi hava savunmamız tarafından etkisiz hale getirildi" açıklamasını yaptı. Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal ise, Ukrayna'nın başkenti Kiev ile birlikte dokuz farklı bölgesinde "11 önemli altyapı tesisinin" dün sabahki bombardımanda vurulduğunu söyledi.

Ukrayna'da sirenler çaldı! Rusya bu sabahta Kiev ve birçok kente saldırı düzenliyor

''BİZİ HARİTADAN SİLMEK İSTİYORLAR''

Dünkü saldırılar hakkında açıklama yapan Zelenski ise, "Bizi yeryüzünden silmeye çalışıyorlar, evlerinde uyuyanları ve işe gidenleri öldürdüler. Malesef ölü ve yaralılarımız var. Lütfen sığınaklardan ayrılmayın"ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Rusya Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title