Haberler

Son yıllarda görülen en büyük tatbikat! Rusya, Çin ve Hindistan 50 bin askerle dünyaya adeta meydan okudu

Güncelleme:

Üçüncü dünya savaşı çıkacağına yönelik iddiaların konuşulduğu sırada ürküten bir gelişme yaşandı. Nüfus büyüklüğüyle bilinen üç ülke Rusya, Hindistan ve Çin, Sibirya'da 50 bin askerin katılımıyla son yılların en büyük tatbikatını gerçekleştirdi. Tatbikat 7 Eylül'e kadar devam edecek.

Rusya ve Ukrayna, Çin ile de Tayvan arasında yaşananların ardından üçüncü dünya savaşı iddiaları da hiç olmadığı kadar yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Doğu cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, nüfus bakımdan büyüklükleriyle bilinen Rusya, Hindistan ve Çin'den dikkat çeken bir hamle geldi.

GÖZLERİN ÇEVRİLDİĞİ TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Rus Savunma Bakanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Vostok 2022 tatbikatının 1-7 Eylül tarihleri arasında Rusya'nın uzak doğusu ve Japon Denizi'nde gerçekleştirileceği belirtildi. Dünyanın gözünün çevrildiği tatbikat gerçekleştirildi.

Üçüncü dünya savaşı konuşulurken ürküten tatbikat! Rusya, Hindistan ve Çin birleşti

GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTILAR

Rusya, Çin ve Hindistan ordusuna bağlı askerler, Suriyeli askerlerin de katıldıkları tatbikatta adeta gövde gösterisinde bulundu. Binlerce asker, tanklar ve askeri kamyonlardan oluşturdukları konvoylarla Sibirya'da ilerleyişe geçti. Tatbikatın bir diğer ayağı da Japon Denizi'nde düzenlenecek. Gemiler de denizden ilerleyişine devam ediyor.

Üçüncü dünya savaşı konuşulurken ürküten tatbikat! Rusya, Hindistan ve Çin birleşti

7 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

Diğer yandan tatbikatın 7 Eylül'e kadar devam edeceği öğrenilen tatbikata 50.000 asker, 5.000 silah birimi ve 14 uçak ve 60 savaş gemisi katılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hindistan Sibirya Suriye Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (5)

Cihans:

abd nin uvey evladından biride hindistandır geçin bunları

33
27
yanıtYanıtla
Hek Tor:

.....Bir gece ansızın gelebilirler yani!

24
26
yanıtYanıtla
Hek Tor:

5 milyar insan kapasiteli dünyanın nüfusu günümüzde 8 milyara yaklaştı. En kalabalık nüfus ise bu ve amerikanyada olduğundan diğer ülke insanlarını katledip dünyayı kendilerine mesken edinmek istiyorlar, şaşırdık mı?

16
18
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

nükler güçleri olmasa hepsi beş kuruş etmez. aha da nükleersiz rusyanın ukraynada ne duruma düştüğü belli ortada.

2
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Bizim halkımızın çoğu yaklaşık 50 senedir. 3. dünya savaşı olacak diye bekliyor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title