Haberler

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

Güncelleme:

TSK, İstiklal saldırısının intikamını almak için gece saatlerinde Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı düzenledi. Zaman zaman terör örgütleri lehindeki söylemleri ile tepki çeken Amberin Zaman, operasyondan derin endişe duyduğunu ifade ederek "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor" paylaşımında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan bölgelere "Pençe-Kılıç Hava Harekatı" düzenledi. Harekatla, geçtiğimiz hafta İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının intikamı alındı. Kahraman Türk askerimiz PKK inlerini vurdukça sesi yurt dışından geldi.

AMBERİ ZAMAN OPERASYONLARDAN RAHATSIZ OLDU

Zaman zaman terör örgütleri lehindeki söylemleri ile tepki çeken eski Taraf yazarı Amberin Zaman operasyondan duyduğu rahatsızlığı Twitter hesabından duyurdu. Yapılan operasyondan derin endişe duyduğunu söyleyen Amberin Zaman, "Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor" dedi.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

"İSTANBUL SALDIRISINA MİSİLLEME"

Taksim'deki terör saldırısını görmezden gelen Amberin Zaman, "Kobani ve Kürt kontrolündeki kuzey Suriye'deki diğer hedefler, İstanbul bombalanmasına misilleme olarak vuruluyor" ifadelerini kullandı.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

BÖLGEDEN BİLGİLER DE VERDİ

Türkiye'nin operasyonundan rahatsızlığını her platformda dile getiren Amberin Zaman, Suriye'deki kaynaklarından aldığı bilgileri de paylaştı. Zaman, "Vurulan alanlar, Rus kontrolündeki hava sahası gibi görünüyor. Kuzeydoğu Suriye'deki kaynaklarım, şu ana kadar saldırıların etkisine ilişkin herhangi bir değerlendirmeleri olmadığını söylüyor. Irak Kürdistanı'ndaki Kandil Dohuk Sincar'ın da bu gece Türk hava saldırılarında hedef alındığı bildirildi. ABD'nin devriye gezdiği alanlar da vuruldu" paylaşımında bulundu.

TSK'nın düzenlediği Pençe Kılıç Harekatı, Amberin Zaman'ın uykularını kaçırdı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Amberin Zaman YPG PKK Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (27)

Osmanlı torunu osmanlıtorunu:

Daha çok ağlayacaksınız

421
29
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Daha çok uykularınız kaçacak Mehmetçik gümbür gümbür kelle almaya geliyor.

423
23
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

İnsan kendisi gibi olanla sevdikleriyle haşrolurmuş

292
15
yanıtYanıtla
CEZA :

"Derik gibi ABD hava koruması altındaki bölgeler Türk askerleri tarafından vuruluyor" Bunu itiraf ettin ya sana helal olsun....bir gece gelip altınızdan yatağını bile alacaklar haberin olsun

243
11
yanıtYanıtla
Alkurt:

KIRRO ANBERIN, DEFOL VATANIMDAN DEFOL GIT..

206
22
yanıtYanıtla
Halit:

kırro ifadesi erkeğe hitabın bir şeklidir kürtçedir

yanıt0
yanıt1
Abdullah :

abd izin verdi yarın dur der

33
186
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Daha geçtiğimiz günler de Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektiren zat değil mi bu?

155
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Olabilir, belki, ama daha önce birilerinin itibar gösterdiği taraf gazetesi mensubu olduğu kesin

yanıt27
yanıt49
Blackened:

Mehmet vatandaş herşeye kılıfınız hazır, kadının meşrebi belli, söyledikleri ortada, bunu bile bile poz verdi Kemal Bey ve gündemleri ne idi de hele?

yanıt73
yanıt6
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title