Haberler

Tony Blair'den Haçlı Çığlıkları

Güncelleme:

Irak'ın 2003 yılında işgal edilmesine destek veren İngiltere eski başbakanı Blair," Askeri müdahaleyle İslamcı radikallerin kökü kazınmalı" dedi.

Ortadoğu Barış Elçisi ve İngiltere'nin eski başbakanı Tony Blair siyasi hayatının en zorlu virajında. Irak'ta adeta kan gövdeyi götürürken Haçlı mantığı çerçevesinde şahince çıkışlar yapan Blair'e sert eleştiriler geldi.

IŞİD militanlarının Şii olan Iraklı tutsak askerleri bir bir kurşuna dizme görüntüleri gözlerin "Haçlı" çığlıkları atarak Suriye ve Irak'ta yeni bir askeri operasyon yapılmasını isteyen İngiltere'nin eski başbakanı Tony Blair'e çevrilmesine neden oldu.

RADİKALLERİN KÖKÜ KAZINMALI

Eski İngiltere başbakanı Tony Blair şu anda Ortadoğu Barış Elçisi olmasına rağmen ateşli bir biçimde Batı'nın Suriye ve Irak'ta askeri operasyon düzenlemesini istiyor. Blair şahin tavrını bir adım daha ileri götürerek "İslamcı radikaller çok sert güçle karşı konularak bölgeden tamamen temizlenmeliler" dedi. Blair'in bu şahin açıklamalrı İngiliz siyasetini ayağa kaldırdı. Blair hem sağ hem de sol kanattan çığ gibi büyüyen ağır eleştiri oklarına hedef oldu. Öyle ki NATO üyesi ülke liderleri bile Blair'in böylesi hassas günlerde sessiz olması gerektiğini dile getirdi.

ZAMANINDA SURİYE'YE MÜDAHALE EDİLSEYDİ IRAK KARIŞMAZDI

Tony Blair, Irakta'ki sokak infazları ve kanlı kaostan hiçbir şekilde sorumlu olmadığını belirterek "Eğer Suriye'ye askeri müdahale yapılsaydı, Irak'ta kan gövdeyi götürmezdi" dedi.

"MEZHEP ÇATIŞMALARI IRAK'I PARÇALIYOR"

İngiliz Sky News televizyonunda Dermont Murnaghan'ın programına konuk olan Tony Blair,"mezhep çatışmaları Irak'ın bölünmesine neden oluyor. Yaşanan son gelişmelerin 2003 yılında Irak'ın işgal edilmesiyle uzaktan yakından ilgisi yok" dedi.

TAM BİR 'AMERİKAN ŞAHİN'İ

2003 yılında Blair kabinesinde bakanlık yapmış Clare Short yaptığı açıklamada Tony Blair'i "Koyu bir 'Amerikan Şahin'i" olmakla eleştirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Tony Blair Suriye Irak Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

ERGUN:

adam islam düşmanı ! elinden gelse dünyada müslüman bırakmaz şerefsiz.

18
6
yanıtYanıtla
S.B.:

Genel olarak haklı, islamcı ve her ne kadar fanatik radikaller varsa, köklerini kazıyacaksın !!!

13
6
yanıtYanıtla
brawo tony:

adam müslümanlara bişey dememiş,teröristlere demiş,gerçek müslümanları katledenleri yok edelim demiş,ve yok edecektir,çünkü ışıd tehlikesi ingiltereyi ileride tehdit edebilir.

11
8
yanıtYanıtla
Nasiha:

asil sizin gibi kafirlerin kökü kazinmali, ortadoguda yaptiginiz katliami unuttunuzmu yoksa, pis barbar katiller. kadin coluk cocuk demeden milyonlarca insani katlettiniz.

14
4
yanıtYanıtla
S.B.:

Bu arada Başbakan ile Bilal Erdoğanın arasında geçen görüşmelerin ses kayıtları ingiltere de, dünyaca tanınmış bir ses laboratuvarında incelenmiştir ve ses kayıtlarının gerçek olduğunu, hiç bir şekilde montaj, dublaj, şantaj ve kürtaj olmadığını, sadece çoklu görüşmelerinde aralarında ki eklemeler görüldüğü bazı basın kuruluşlarınca açıklandı, bizin AKEPE''''li '''' vatanseverler'''' şimdi '''' bunlar hepsi yalan'''' diyecekler, inandıramazsınız, inanmışlar bir kere yalancılara, ama işin doğrusu şu, o kasetlerin montaj olmadığını kendileri de biliyorlar da kabullenmek istemiyorlar, eeeh, kendileri müslüman ya, artık bir şekilde bunu da kılıfına uydururlar, kolay gelsin !!!

9
9
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Bu yorumu beğenmeyenler : İstediğiniz ülkeye gidelim, sizin seçeceğiniz bir ses laboratuvarda bu ses analizleri yaptıralım, ses analizleri hakikaten montaj çıkarsa, o halde tüm masraflar ( Vize, uçak biletleri, otel ve ses laboratuvar giderleri) bana ait ( giderler daha önce tarafımdan bir notere yatırılacaktır) ve aynı zamanda Türkiyede istediğiniz meydanda, sizlerden ve başbakandan özür dileyeceğim ve bir sonraki seçimlerde AKEPEye oyumu vereceğim, ama gerçek çıkarsa sizler aynı saydıklarımı yapacak, Türk halkından özür dileyip Erdoğanı kınayıp oy vermekten vazgeçecekmisiniz, dindarlığınızı gösterebilecekmisiniz ? HODRİ MEYDAN !!!

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

@HEHE : Sen sırıtmaya devam et, dünya karışıyor dediğin olayların zaten bir zat yukarıda söz konusu olan şahıslar tarafından yapılıyor ve siz halen daha ya uyursunuz yada senin gibi pişkin pişkin sırıtırsınız, sözde müslüman vatandaş !!!

yanıt0
yanıt0
cerkez:

Hain suud ailesi bu ingilizlerin destek ve tesviki ile Osmanliyi arkadan vurmus ve isyanla ayrilmisti ,simdi senin sözünü dinlermi benim ülke yöneticilerim,gir tek basina isid i temizle yiyorsa

14
1
yanıtYanıtla
Sade c Tepki:

Siz oradakilere sakın inanmayın.Her sakallıyı da dedeniz sanmayın.İşit,El kaide Taliban,Hizbullah vsvs.Bunların hepsi asla müslüman değil,batı destekli,paralı askerler ve kandırabildikleri masum cihad yanlısı embesiler.

13
1
yanıtYanıtla
adanali:

iste burdan batilinin gercekte zihniyetinin ne oldugunu anlayabilirsiniz adamlar bizim cografyamizda bize mudahele etmekten bahsediyorlar surekli olarak bi kac koyun sorunlu cikti hadi onlari itlaf edelim diyorlar uyanin millet batili bizim asla dostumuz olmadi olmayacaklarda ilk firsatta bizi ezmeye calisacaklar tum islam alemi olarak yeni hacli seferleri duzenleyecekler bu sefer daha teknolojik olacak ama alacaklari cvp ayni olacak allahin izniyle..

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title