Haberler

Tel Aviv'de Otobüste Bıçaklı Saldırı: 5'i Ağır 15 Yaralı

Güncelleme:

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de bir otobüse düzenlenen bıçaklı saldırıda, 15 kişi yaralandı, saldırgan ise vurularak etkisiz hale getirildi.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de, Filistinli olduğu açıklanan kişi, otobüsteki şoför dahil 15 kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından bacağından vurulan saldırgan, hastaneye kaldırıldı.

İsrail Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Micky Rosenfeld, Tel Aviv'de bir otobüse düzenlenen bıçaklı saldırıda yaralananlardan 5'inin durumunun ağır olduğunu söyledi.

Saldırganın polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildiğini belirten Rosenfeld yaptığı yazılı açıklamada, "Olayın bir terör saldırısı olduğundan şüphelenildiğini" belirtti.

Açıklamada ayrıca "Oldukça işlek olan Maariv Köprüsü yakınlarında gerçekleşen olay sonrası, muhtemel başka bir saldırının önlenmesi için geniş güvenlik önlemleri alındığı" belirtildi.

HAMAS'TAN AÇIKLAMA: DOĞAL TEPKİ

Hamas, İsrail'in Tel Aviv kentinde bir otobüste düzenlenen saldırıyı, " İsrail'in işlediği suçlara verilen doğal tepki" olarak nitelendirdi.

Hamas siyasi büro üyelerinden İzzet er-Rışk sosyal paylaşım ağı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tel Aviv'de Siyonistlere düzenlenen saldırı, kahramanca ve cesurca bir eylemdir. Bu olay, işgalcinin suçlarına, Filistin halkına yönelik terör eylemlerine doğal tepkidir" dedi.

İSRAİL RADYOSU: 5'İ AĞIR 15 YARALI

Öte yandan İsrail devlet radyosunda yer alan habere göre, Batı Şeria'nın Tul Kerem bölgesinden izinsiz bir şekilde İsrail'e giren 23 yaşındaki Filistinlinin düzenlediği bıçaklı saldırıda 5'i ağır 15 kişi yaralandı.



Saldırıyı gerçekleştiren kişinin önce otobüs şoförüne ardından yolculara saldırdığı, bu esnada otobüste bulunan hapishanede görevli subayların eylemciye ateş açarak ayağından yaraladığı ifade edildi.

İsrail Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü Micky Rosenfel, Tel Aviv'de bir otobüse düzenlenen bıçaklı saldırıda, 5'i ağır 4'ü hafif 9 kişinin yaralandığını, saldırganın polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Tel Aviv İsrail Hamas Dünya Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (40)

Şalom:

Filistin Terör örgütü yine devrede. siz türkler de bir komiksiniz. pkk''ya terör örgütü deyip durursunuz ama filistinliler kutsal savaşçı ha!!Dünyaya zulüm, acı ve terörden başka bir şey vermiyorsunuz!!!!

29
92
yanıtYanıtla
kadir çelikmobilWeb@haberler.com:

yalan haber filistini vurmak için yeni bir oyun

106
3
yanıtYanıtla
demhat:

ışit neden israile saldırmıyorki. habire ırak ve süriye araplarını öldürüyor

74
11
yanıtYanıtla
KAHROLSUN ZALİMLER:

KEŞKE HEPSİNİ GEBERTSEYDİ

56
23
yanıtYanıtla
vatandaş:

Allah belasını versin israilin

54
2
yanıtYanıtla
mert:

neden soke edici bi saldiriki cokmu sok odular vah vah =)

27
27
yanıtYanıtla
Davud Yıldız:

İsrail''in varlığı insanların vicdanına sığmıyor ve 1948''de oldubittiyle kurulan bu devlet normal değil. Bu nedenle varlığı absürt olan bu ülkede her şey olur.

34
4
yanıtYanıtla
insan evladi:

BIRKAC GUN ONCE HELIKOPTERLE HIZBULLAHA SALDIRI DUZENLEDILER. . . HIZBULLAH, TEHDIT ETTI, DEDIGINI YAPTI. . . UMARIM BU BASLANGICTIR. . .

34
4
yanıtYanıtla
Deve:

Çok iyi ya.

18
7
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Bir habere yapılan yorum: HADDİNİ BİL: Siyonistler bu dünyayı yönetiyor. Senin ceddin ve neslin siyonist siyonist dedikçe, siyonistler seni köleleştiriyor. Cebinden herhangi bir kart çıkar ve üstündeki işarete bak. Visa? Mastercard? :) Senin gırtlağın bile siyonistlerin elinde. Yaşamanı istemediler mi bir saniye hayatta kalamazsın. Türkiyenin yok olmasını isterseler anında buraya dünyanın tüm güçlü orduları gelir ve burayı yok eder. Dünyanın kalanı da teröristler öldürülüyor diye uyutulur. Kimse sana vah bile demez. Haddini bil. Ağzından çıkanlara dikkat et. Kullandığın bilgisayar da internet de siyonistlerin. (İşte sizler böyle düşündüğünüz sürece TEPKİ saldırıları da olacaktır!. . )

2
23
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title