Haberler

Gürcistan'da açlık grevi yapan eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili baygınlık geçirdi

Güncelleme:

Gürcistan'da 1 Ekim'de gözaltına alınmasından bu yana açlık grevini sürdüren eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili baygınlık geçirdi.

Başkent Tiflis'teki Gldani semtinde yer alan 18. hapishanenin hastanesinde bulunan Saakaşvili'nin avukatlarıyla görüşme yaparken birden baygınlık geçirdiği belirtildi.

SAĞLIK DURUMU STABİL

Gürcistan'daki hapishaneleri yöneten Özel Hapishane Hizmeti İdaresince yapılan yazılı açıklamada, Saakaşvili'nin sağlık durumunun şimdilik stabil olduğu belirtildi.

KISA SÜREDE KENDİNE GELDİ

Saakaşvili'nin durumuyla ilgili açıklama yapan hapishanedeki yoğun bakım doktoru ise Saakaşvili'nin tansiyon yükselmesi nedeniyle baygınlık geçirdiğini ama kısa bir müdahalenin ardından kendine geldiğini aktardı.

AVUKATLARIYLA GÖRÜŞÜRKEN BAYILDI

Saakaşvili'nin avukatlarından Beka Basilaia, yerel saat 18: 00 civarında Saakaşvili ile hapishanedeki randevu odasında görüşme yaparken eski Cumhurbaşkanının birden düştüğünü ve hapishane sağlık personeli tarafından sedyeyle yoğun bakım odasına taşındığını aktardı. Destekçileri, Saakaşvili'nin derhal donanımlı bir sivil hastaneye kaldırılmasını talep ediyor.

Kaynak: AA / Dünya

Mihail Saakaşvili Gürcistan Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title