Haberler

Bu acıya yürek dayanmaz! Göçmen anne, bebeğinin suda kayboluşunu çaresizce izledi

Güncelleme:

Akdeniz'de İtalya'nın Lampedusa adası yakınlarında mültecileri taşıyan bot battı. Aralarında bir bebeğin de bulunduğu 6 kişi yaşamını yitirdi. Bebeğini kaybeden annenin yürek burkan feryadı ise kameralara yansıdı.

İtalya açıklarında yine can pazarı yaşandı. Akdeniz'de düzensiz göçmenleri taşıyan bir bot, İtalya'nın Lampedusa adası yakınlarında battı. Aralarında bir bebeğin de olduğu 6 kişi yaşamını yitirdi.

O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

İspanya merkezli sivil toplum kuruluşu Open Arms'ın paylaştığı görüntülerde, 6 aylık bebeği Joseph'i kaybeden annenin okyanusu inleten feryatları saniye saniye görüntülendi.

"ANNE ÇARESİZCE BAĞIRIYOR"

Open Arms tarafından paylaşımda, "Dün yaşadığımız olayın yıkıcı sesini dinleyin. Bir anne, kaosun ortasında 6 aylık bebeğini ararken çaresizce bağırıyor. Bebeği denizden çıkardık, geri döndü. Ama saatler sonra küçük bedeni direnmedi" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Lampedusa Akdeniz İtalya 3. Sayfa Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (7)

CAVEMAN:

Yüce Allah yardımcıları olsun , binlerce insan ,daha iyi bir hayat kurmak ìçin böyle tehlike yollara başvurup canından oldular. Çaresizlik insanoğlunu bu durumlara düşürüyor. Kalacak yerin varsa hergünde karnında doyuyorsa , şükret .

13
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

İnsanlıgın artık soyu tükenmeli yazıklar olsun

6
0
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Acıyı bal eyleyip ülkelerinde otursalardı ya. Müslümanlar acıları ölümlü dünyada çekerlermiş, gayri müslümler de, öbür dünyada, diyor bir müslim. Kaçacak bir kapı şart ama nereden işte böyle . İsyan edip ağlama , Allahu teala bizleri sınıyor . Ben bu kuluma öyle bir dert vereyim ki diyor rabbim , bu kulum acıyı bal eyleyip haline şükredecek mi diyor , diyor da bir gün olsun nefes aldırmıyor müslümana , dert veriyor, çile veriyor ve dayanamıyor acılarda ağlıyor, dertler ağlıyor, çileler ağlıyor.

0
6
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Yerin olsa baya bişeyler yazacan ama yerin dar şimdilik 5-6 satırda saçmalamışın demekki sana buyuk sayfa gereksiz

yanıt1
yanıt0
CAVEMAN:

Haa..bu arada botlarla libyadan italyya geçmek isterken 76 kişi hayatını kaybetti.geride bıraktıkları ailelerine Allah yar ve yardımcısı olsun ..amin .

2
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Afrikalılar onlar.

0
1
yanıtYanıtla
ADem yakar:

Rabbim Ümmeti Muhammed''in yardımcısı olsun İnşaAllah. onların yerinde bizde olabilirdik bide bu acıdan dusunmek lazım

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title