Haberler

Ukrayna'da esir olarak ele geçirilen Rus askerin üzerinden Suriye sterlini çıktı

Güncelleme:

Ukrayna ordusu tarafından ele geçirilen bir köyde esir düşen Rus askerinin üzerinden Suriye sterlini çıktığı iddia edildi. Yaşanan olay karşısında uzmanlar Putin'in Orta Doğu'dan getireceği gönüllü savaşçıların bölgeye ulaştığını düşünüyor.

Ukrayna-Rusya arasında yaşanan savaşta 41. güne girilirken iki taraf arasında yaşanan çatışmalar devam ediyor. Rus ordusu İstanbul'da gerçekleşen barış görüşmeleri sonrası belli bölgeden çekilirken savaşın acı yüzü de ortaya çıkmaya başladı. Öte yandan gün içerisinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerde esir alınan bir Rus askerinin üzerinden Suriye sterlini çıktığı iddia edildi.

RUS ASKERİNİN ÜZERİNDEN SURİYE STERLİNİ ÇIKTI

Guardian gazetesinin bölgede bulunan muhabirinin aktardığı bilgilere göre, Ukrayna ordusunun ele geçirdiği bir köyde esir düşen Rus askerinin üzerinden Suriye sterlini çıktı. Bu durum Putin'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaları akla getirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna işgali için Orta Doğu'dan gönüllü birlikler getirileceğini açıklamıştı.

Savaşta dikkat çeken detay: Esir olarak ele geçirilen Rus askerin üzerinden Suriye sterlini çıktı

GÖNÜLLÜ SAVAŞÇILAR RUS BİRLİKLERİNE DESTEK OLACAK

Putin, Orta Doğu'dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak savaşçıların Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması için talimat verdiğini açıklamıştı. Gelecek savaşçıların gönüllü olması gerektiğini belirten Vladimir Putin, "Eğer gönüllü olarak Ukrayna'nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçılara yardım etmek isteyen insanlar olduğunu görürseniz, onlarla yarı yolda buluşup savaş bölgesine girmelerine yardım edin" ifadelerine yer vermişti.

Savaşta dikkat çeken detay: Esir olarak ele geçirilen Rus askerin üzerinden Suriye sterlini çıktı

16 BİN KİŞİ GÖNÜLLÜ RUSYA SAFLARINA KATILMAK İSTİYOR

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şovgu da Rus ordusuna katılarak Ukrayna'ya karşı savaşmak isteyen çok fazla gönüllünün olduğunu belirterek, "Ukrayna'da Rusya adına savaşmak isteyen çoğunluğu Orta Doğu'dan olmak üzere 16 bin gönüllü başvurusu aldık" şeklinde konuşmuştu.

PENTAGON OLAYI SIZDIRMIŞTI

Pentagon'dan üst düzey yetkili, 7 Mart günü yaptığı açıklamada, Rusya'nın Ukrayna'da savaşmak üzere Suriye'den savaşçı topladığı haberlerinin doğru olduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Beşşar Esed Orta Doğu Ukrayna Suriye Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title