Haberler

Korkutan görüntüler! Koronavirüsten ölenler hastane koridoruna dizildi

Güncelleme:

Rusya'nın Sibirya bölgesinde bir hastanede, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenleri koyacak yer bulamayan çalışanlar, cansız bedenleri koridorlara topladı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Rusya'da korkunç görüntülere yol açtı. Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Barnhaul kentinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri koyacak yer kalmadı.

ONLARCA CANSIZ BEDEN, HASTANE KORİDORLARINDA BEKLETİLİYOR

24 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği ülkede morglarda yer kalmayınca hastane koridorları morga dönüştürülmeye başlandı. Sibirya bölgesindeki hastane koridoruna ait görüntüde 30'dan fazla cansız beden siyah poşete sarılı vaziyette bekletiliyor. Rusya'da koronavirüs vakası 1 milyon 447 bin 335'e ulaşırken salgından bu yana 24 bin 922 ölü Kovid-19'dan hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Sibirya Rusya Haberler

500

Yorumlar (18)

Yorumcu:

Türkiye de doğru gazeteci doğru haber kanalı kalmamış korkuyor hepsi

8
2
yanıtYanıtla
adil:

dünyanın yarısı büyüklüğündeki rusyada 24 bin ölüyü koyacak yer kalmadı kordiorlara konuluyorsa o rakam söylenenin en az 10 katıdır.

4
4
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Çöpe atın gitsin.

3
4
yanıtYanıtla
ynt:

ailenden birisi olsa orada yatan aynı şeyi deseler sana normal gelir o zaman ?

yanıt2
yanıt1
NÖBETÇİ YORUMCU:

YNT:Onlar gavur olduğundan çöpten daha beter hayat yaşayacaklar. ebediyen cehennem ateşinde yanacaklar. Onlar için gerçek hayat yeni başlıyor.

yanıt2
yanıt5
Yorumcu:

Katil Rusya katil Amerika

4
0
yanıtYanıtla
peki:

peki, neden böyle, peki bu insanlar gerçeği ne zaman görecek, peki acaba korona ne zaman bitecek, peki korona aşıya direnecek mi, peki bunun borsayla ne ilgisi var, peki emekllere müjde haberlerini ne zaman yapacaksınız, peki

0
4
yanıtYanıtla
Murat:

Artık selfie çekip, saçma diziler izleyip, kimseyle kavga edemiyorlar değil mi! insanoğlu. . . Zer aleminden geldin, şimdi mahşere geçiyorsun. Burada sırasını bekleyenlerde aynı sizin gibi hayatını boşa geçirip yanınıza gelecek. Hatta şuan bu satırları okuyorlar :-)

2
1
yanıtYanıtla
gizli saklı işler:

rusya da bizimkiler gibi gerçek sayıları gizliyor. günlük 30. 000 pozitif vakamız varken max. 70''li sayılarda ölümlerin gerçekleşiyor olması büyük yalandır.

1
2
yanıtYanıtla
kaleli:

verin korkuyu dahada sert şekilde pompalayın korkuyu ha gayret bir iki ay kaldı devam edin insaları korkutmaya

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title